Com solucionar l’error de “Netflix no funciona a Chrome”


Com solucionar l’error de “Netflix no funciona a Chrome”

Publicat: 03 de març del 2020

L’error de Netflix a Chrome fa temps. Aquí teniu les solucions:

  1. Esborra la memòria cau de Chrome
  2. Prova el mode Incògnit
  3. Desactiva les extensions
  4. Canvia a un altre perfil

Netflix no funciona a Chrome

Amb els anys, Netflix s’ha convertit en l’opció d’opció per satisfer les necessitats de transmissió de vídeo en línia de l’usuari. Tot i això, amb més de 140 milions d’usuaris que inicien la sessió, només és just que el servei tingui un parell de problemes aquí i allà. Fa poc, ha aparegut un nou error, que restringeix completament l’accés al servei. Estem parlant de l’error “Netflix No funciona a Chrome”.

Així, si recentment heu estat víctima d’aquest error de Netflix i esteu buscant una sortida, haureu arribat al lloc adequat. Aquí us oferim una llista de solucions i solucions que us ajudaran a resoldre un problema així.

Què és l’error “Netflix no funciona a Chrome”?

Un nou error anomenat Error de “Netflix no funciona a Chrome” està fent la seva volta a tota la comunitat. Tanmateix, tal com indica el nom d’error, només afecta els que utilitzen el navegador d’internet de Google Chrome.

Ara, el que fa aquest error és el mateix que qualsevol altre error de Netflix, restringeix l’usuari a iniciar sessió. De manera que, si utilitzeu Google Chrome i trobareu aquest error, no podreu accedir a Netflix ni a cap dels seus serveis fins que no s’arregli. Tot i això, abans d’explicar-vos com podeu fer-ho, és important que enteneu què és el que us provoca afrontar aquest problema.

Quines són les causes que hi ha darrere de l’error “Netflix no funciona a Chrome”?

Com s’indica al nom, aquest error només afecta els que utilitzen el navegador d’Internet de Google. No obstant això, ja que Google Chrome és un dels navegadors més populars del món, un error molt gran de la comunitat Netflix està afectat per aquest error que els ha deixat incapaços de veure els seus programes i pel·lícules preferits..

Ara, ja que Google Chrome ofereix als seus usuaris diverses personalitzacions que poden aplicar al seu navegador, algunes d’aquestes entrin en conflicte amb Netflix. Això fa que aparegui aquest error quan intenteu iniciar la sessió. Tanmateix, aquesta és una de les causes que, per obtenir més informació, consulteu la llista completa a continuació:

  • Dades de memòria cau incorrectes
  • Arxius danyats
  • Conflicte d’extensions
  • Problemes de perfil

Com corregir l’error “Netflix no funciona a Chrome”?

Ara que teniu una idea del que fa aquest error de Netflix a Chrome i quines són les causes que hi ha al darrere, ha arribat el moment de la correcció. Per tant, si voleu resoldre l’error de Netflix a Chrome, consulteu la llista esmentada a continuació:

Solució 1: Esborra la memòria cau de Chrome

Com l’error de l’UI-113 amb el codi de error de Netflix, l’error “Netflix no funciona a Chrome” també té alguna cosa a veure amb la memòria cau del navegador. El fet d’esborrar o netejar aquests fitxers en memòria cau us permet eliminar tots aquests problemes. Per fer-ho, només heu de dirigir-vos a la configuració i buscar l’opció que es llegeix “Eliminar la memòria cau”. Executeu el servei de neteja i, esperem, us solucioni aquest problema.

Solució 2: Prova el mode Incògnit

Si l’opció de la memòria cau de neteja no us funcionava, podeu intentar passar al mode Incògnit. En alguns casos, això permet als usuaris resoldre l’error de Netflix a Chrome. Tanmateix, si teniu problemes amb l’execució de Netflix mentre esteu en mode d’incògnit, podeu consultar la nostra guia aquí per obtenir més informació.

Solució 3: Desactiva les extensions

Hi ha diverses extensions de Google Chrome que poden entrar en conflicte amb els serveis de Netflix. Per tant, si encara trobareu el mateix error, fins i tot després d’aplicar les solucions esmentades anteriorment, podeu intentar desactivar les vostres extensions. Hi ha una gran probabilitat que aquest canvi us pugui ajudar a desfer-vos de l’error d’una vegada per totes.

Solució 4: Canviar els perfils

Hem vist tants casos en què els perfils de Google Chrome corromputs han provocat que els usuaris hagin de fer front a errors similars a Netflix. Com a resultat, podeu provar d’iniciar sessió a Netflix mitjançant un perfil diferent. Si funciona sense cap problema, el vostre perfil és la causa. Per solucionar-ho, podeu crear un perfil nou i començar de nou, però recordeu desactivar l’opció Sync abans de fer-ho.

Solució 5: Canvieu a un altre navegador o a l’aplicació Netflix

Si cap de les solucions esmentades va funcionar per a vosaltres, no us perdeu el cor. Recordeu que sempre podeu canviar a un altre navegador o, encara millor, provar l’aplicació nova de Netflix a Windows. Tot i que no podreu veure Netflix a Chrome, però, com a mínim, encara podeu iniciar la sessió i veure els vostres programes i pel·lícules preferits. Això és tot el que importa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me