Com solucionar el codi d’error de Netflix UI-800-3


Com solucionar el codi d’error de Netflix UI-800-3

Publicat: 03 de març del 2020


Netflix proporciona una experiència de transmissió única del seu tipus, però no sense certs bloqueigs de ruta en forma d’errors o errors. Un d’aquests errors és el Codi d’error Netflix UI-880-3 aquest darrer tema ha estat un tema intens de discussió entre els usuaris.

Si tu també ets una de les víctimes d’aquest notori error, desplaceu-vos cap avall fins a la resolució de problemes guia a sota.

Codi d'error Netflix UI-800-3

Netflix és un dels majors proveïdors de streaming de mitjans en línia, amb 140+ milions d’usuaris mensuals actius en més de 180 països. No obstant això, els usuaris solen trobar errors o errors específics mentre utilitzen el servei. El gegant de streaming continua publicant guies al seu lloc web per arreglar aquests errors, però cada vegada més es suma a la llista.

Què causa el codi d’error de Netflix UI-880-3?

Aquest error s’ha notificat àmpliament en molts dispositius de streaming, inclosos Amazon Fire TV, reproductors Blu-ray, televisions intel·ligents i consoles de jocs. Normalment, apunta cap a algun problema amb les dades de l’aplicació Netflix emmagatzemades al dispositiu en ús. L’error es pot produir a causa d’un problema amb les dades en la memòria cau o l’aplicació en si mateix, de manera que trobar la solució adequada pot requerir-vos uns passos.

Solucions ràpides per al codi d’error de Netflix UI-800-3

Semblant al codi d’error com l’UI-113, les solucions generals per solucionar l’UI-800-3 també inclouen reiniciar el dispositiu, restablir o actualitzar l’aplicació i reinstal·lar l’aplicació Netflix.

Solució 1: Reinicieu el dispositiu de reproducció

La manera més fàcil de solucionar aquest error és activar el cicle del dispositiu que utilitzeu. Simplement, apagueu-lo i desconnecteu-lo de la font d’energia. És millor esperar uns minuts més o menys abans de tornar a connectar el dispositiu per tornar a reiniciar.

Solució 2: Tanqueu la sessió des de Netflix i restabliu la configuració

És una solució bastant fàcil que s’hauria de provar abans d’avançar amb les més complicades. En tancar la sessió des de l’aplicació Netflix al dispositiu, realment es poden reiniciar les dades problemàtiques prou per evitar el molest error..

Alguns dispositius no tenen cap opció de deixar-vos sortir de l’aplicació. Permeten restablir la configuració en lloc que reverteixi l’aplicació Netflix al seu estat predeterminat i, per tant, resoldre l’error en iniciar la sessió. En cas que el dispositiu no tingui cap opció per fer-ho, podeu anar al lloc web de Netflix i tanqueu la sessió des de tots els dispositius.

Solució 3: Netegeu les dades o la memòria cau de l’aplicació Netflix

Alguns dispositius tenen una opció predeterminada per esborrar la memòria cau de Netflix o eliminar dades locals, mentre que la resta ho fa automàticament quan els reinicieu. Si el dispositiu no té aquesta opció, podeu apagar el dispositiu, desconnectar-lo de l’energia i connectar-lo de nou per esborrar les dades de l’aplicació o la memòria cau.

El procediment és una mica diferent per a dispositius com Amazon Fire TV i Roku. En cas que no pugueu esborrar la memòria cau en un dispositiu específic, aquest patró ocult funcionarà almenys 3 de cinc vegades a gairebé tots els dispositius.

 • Premeu la tecla amunt botó del comandament a distància dues vegades.
 • Premeu la tecla cap avall botó dues vegades.
 • Premeu la tecla a l’esquerra botó una vegada.
 • Premeu la tecla dret botó.
 • Premsa a l’esquerra de nou.
 • Premsa dret de nou.
 • Premsa amunt quatre cops.
 • Tria desactiva o recarregar.
 • Inicieu la sessió al vostre compte de Netflix i vegeu si podeu fer-lo la transmissió actual.

Si aquesta solució també falla, proveu-la abans.

Solució 4: Suprimeix l’aplicació Netflix i torna a instal·lar

Si les solucions esmentades anteriorment no funcionen, només podeu suprimir l’aplicació del dispositiu. Un cop suprimit, reinstal·leu-lo i inicieu la sessió de nou per veure si l’error continua persistent.

Alguns dispositius inclouen una aplicació Netflix integrada, que no podreu desinstal·lar mentre que altres dispositius com Roku es refereixen a l’aplicació com a canal de Netflix. Independentment del dispositiu que utilitzeu, suprimir i tornar a instal·lar l’aplicació o el canal actualitzaran les dades emmagatzemades i probablement resolgueu el codi d’error de Netflix UI-800-3.

Com solucionar el codi d’error de Netflix UI-800-3 en un televisor Samsung?

Per a aquells que utilitzin l’aplicació Netflix en un Samsung TV, també heu d’intentar restablir el Smart Hub per resoldre el codi d’error UI-800-3. El procés difereix per als usuaris que tinguin un control remot amb un coixinet numèric i sense.

Restabliment del Smart Hub amb un teclat numèric

 • Surt Smart Hub
 • Premsa menú al teu comandament.
 • Anar a Smart Hub
 • Selecciona Restabliment del centre intel·ligent.
 • Introduïu el PIN i premeu D’acord

Nota: El PIN predeterminat de Samsung és 0000 a menys que el canvieu més endavant.

 • Tria Smart Hub
 • Comproveu si l’aplicació Netflix funciona o no

Restabliment del Smart Hub sense teclat numèric

 • Surt de Smart Hub
 • Premeu la tecla botó d’inici al teu comandament.
 • Selecciona Configuració, després aneu a Assistència, i tria Diagnòstic autònom.
 • Ara tria Restableix Smart Hub.
 • Comproveu si Netflix funciona

Som positius que almenys una d’aquestes solucions ho faci resoldre l’error UI-800-3 al dispositiu Tanmateix, si cap d’aquests casos funciona, podeu deixar-nos un comentari més avall i us oferirem algunes solucions més.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me