Com portar cap endavant PS4


Com portar cap endavant PS4

El reenviament de ports és un terme relativament freqüent entre els jugadors en línia i es deu principalment a que, en un cert moment, els jugadors han experimentat que el seu joc no estava disponible per problemes NAT..


video_tumb

Salta a …

Com transferir el port PlayStation 4

Si bé els ports necessaris per obrir el tipus NAT a PS4 són els mateixos, el procés difereix del router al router, ja que no tots els encaminadors tenen la mateixa configuració. Tot i que els paràmetres del router poden diferir, els passos per portar a Playstation 4 són els mateixos en qualsevol encaminador. Només heu d’executar la configuració del vostre enrutador.

Aquests són els passos per portar endavant a PS4:

  1. Obriu la secció Configuració d’aplicació a PlayStation 4.
  2. A continuació, desplaceu-vos cap avall i seleccioneu Xarxa.
  3. Selecciona Veure l’estat de la connexió.
  4. Tingueu en compte la secció adreça IP de la teva consola. Això serà necessari més endavant en el procés de reenviament de ports.
  5. Tingueu en compte la secció Adreça MAC de la teva consola. També es pot requerir per a passos posteriors.
  6. Iniciar Sessió a la interfície web del vostre enrutador.
  7. Assigna un manual a Adreça IP estàtica a la seva PS4 consola. Utilitzeu les dades del pas quatre o del cinquè pas subjectes al vostre enrutador.
  8. Localitzeu el fitxer normes de reenviament de ports per al vostre encaminador.
  9. Un cop allà, afegiu ports per a TCP 80, 443, 3478, 3479, 3480 i UDP 3478, 3479.

Un cop hagueu fet els canvis, us ha recomanat reinicieu el dispositiu Després de reiniciar, haureu de veure una millora del vostre tipus NAT. Si us pregunteu el millor tipus NAT, és el NAT tipus 2, moderat, amb el tipus 3 estricte i el tipus 1 obert..

Obteniu informació sobre què és el reenviament de ports.

Què és NAT?

La direcció de traducció de xarxa (NAT) té un paper important quan es tracta de connectivitat per a jocs en línia multijugador, ja que decideix com es gestiona el trànsit entrant. Per als jugadors en línia, NAT té un paper important ja que determina amb qui es pot jugar.

Network Address Translation (NAT) és un mètode que utilitzen els encaminadors per interpretar una adreça IP pública, que s’utilitza a Internet en una adreça IP privada, que s’utilitza a la xarxa domèstica i viceversa..

En un món de jocs en línia, NAT pot crear barreres si no està configurat correctament. Hi ha nombroses raons per les quals podeu tenir una NAT severa a la vostra xarxa. Tanmateix, amb el reenviament de ports al seu lloc, podeu superar els obstacles al seu lloc.

Parlant del món de les consoles de jocs, hi ha tres tipus NAT principals que classifiquen la connectivitat que tenen a altres jugadors a través d’Internet:

NAT Tipus 1: Obert

Aquest és un tipus de configuració on tot està permès. Això vol dir que el Playstation 4 es pot connectar a jocs i host. No tot això, altres usuaris de tot el món us podran trobar i connectar als jocs que esteu allotjant. Aquest tipus de configuració es connecta directament a Internet sense cap tallafoc.

NAT tipus 2: moderat

En aquest tipus de configuració, la vostra consola de jocs estarà connectada directament amb altres reproductors, tot i que alguns aspectes quedaran restringits. Normalment, quan us connecteu a Internet mitjançant un encaminador, obtindreu NAT tipus 2.

NAT Tipus 3: Estricte

Amb aquest tipus NAT, la vostra PS4 té una connectivitat limitada amb altres reproductors del servidor PlayStation. Altres jugadors amb NAT Tipus 2 i NAT Tipus 3 no podran unir-se a cap joc que intenteu allotjar. Al tipus 3 de NAT, el router no té ports oberts i requereix la reenviament de ports.

Això vol dir que tindreu la millor experiència de joc en línia si esteu a NAT tipus 1.

Obteniu més informació sobre el filtratge NAT.

Preguntes freqüents sobre la reenviament de ports a PS4

Quins són els ports per a PS4?

Gairebé tots els jugadors en línia esperen tenir un tipus NAT 2. Perquè això passi, haureu de reenviar els ports següents a l’adreça IP de Playstation 4:

Nombres de reenviament de port ps4:

Ports TCP: 80, 443, 1935, 3478-3480
Ports UDP: 3478-3479

La reenviament de ports PS4 ajuda en els jocs en línia?

L’objectiu del reenviament de ports és connectar directament la vostra consola PS4 amb la xarxa PlayStation de Sony. Amb la reenviament de ports al seu lloc, PlayStation 4 obtindrà automàticament NAT Type 2 (Moderat), cosa que us permet gaudir de la vostra experiència de joc sense intrusions..

Porta el teu PS4 i juga jocs amb jugadors en línia. Obteniu el complement de desviació de PureVPN per només 0,99 dòlars

NAT tipus 2 és el millor per a PS4?

El NAT tipus 2 és reconegut per ser el millor per jugar a jocs en línia. Tanmateix, amb una seguretat moderada, pot suposar una amenaça de seguretat per a la vostra xarxa, és per això que heu d’utilitzar el reenviament de ports amb una VPN configurada al vostre enrutador o consola PS4..

Per què es requereix el reenviament de ports a PS4?

Pot ser que no pugueu jugar a jocs en línia amb els vostres amics i persones d’arreu del món si la reenviament de ports no està configurat a la vostra PS4. Tot es refereix al tipus NAT, de manera predeterminada, la majoria de routers tenen un tallafoc activat, de manera que no permet que cap trànsit exterior d’Internet entri a la xarxa Wi-Fi.

Amb el reenviament de ports configurat a PlayStation 4, podeu maximitzar fàcilment la vostra experiència de joc en línia. Obteniu més informació sobre el reenviament de ports per als jocs

El reenviament de ports és segur per a PS4?

Generalment, el reenviament de ports és Caixa forta. Tot i això, amb qualsevol cosa que es faci en línia, hi ha riscos associats, és per això que és imprescindible utilitzar una VPN quan gaudiu d’una experiència de joc. PureVPN us protegeix dels atacs de DDoS (comú entre els jugadors).

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me