Com obtenir WiFi sense proveïdor de serveis d’Internet (ISP)


Com obtenir WiFi sense proveïdor de serveis d’Internet (ISP)

Instal·lar una connexió a Internet per a una xarxa domèstica pot ser costós, a més pagar una renda mensual d’un mínim de 60 dòlars als Estats Units és elevat per a la majoria d’usuaris mitjans d’allà. Així, molta gent pensa o troba alguna cosa sobre com obtenir WiFi gratuït a casa.

Com obtenir WiFi gratuït a casa?

Hotspots mòbils

La millor manera d’evitar una xarxa pública i assegurar-se que la connexió a Internet està activa en qualsevol dispositiu amb el menor cost possible és obtenir un hotspot mòbil. Hi haurà un cost general per al dispositiu, per la qual cosa haureu de comprar el dispositiu i optar per un pla per a mòbils d’Internet del proveïdor de serveis d’Internet per tal que us assequible.

Moltes empreses ofereixen els seus punts mòbils, però el preu pot variar segons la tecnologia WiFi que utilitzeu. Per exemple, els dispositius que suportin costos 4G serien considerablement baixos, mentre que els dispositius amb tecnologia 5G tindrien un preu elevat. Hi ha 3 punts d’hotspots mòbils de bona reputació que us recomanaríem per comprar.

 • Verizon Jetpack MiFi 8800L
  És probable que aquest dispositiu sigui el millor que hi ha al mercat ara mateix. El dispositiu admet la connectivitat 4G i és l’únic que utilitza el mòdem X20 de QUALCOMM, el que significa que pot combinar 5 operadors i també admet 11 bandes LTE. L’hotspot de Verizon Jetpack ofereix una recepció molt millor a telèfons intel·ligents i tauletes a causa dels seus dos ports TS9. Així, si voleu connectar-vos a una xarxa WiFi sense connexió per cable, aquesta xarxa hotspot mòbil portàtil és molt recomanable. Podeu comprar el dispositiu només per 99 dòlars i signar un contracte de dos anys amb ells. El dispositiu té un cost assequible de 199 dòlars, si no voleu ser bloquejat en cap contracte.
 • Enrutador de dispositius mòbils Nighthawk LTE
  El router hotspot mòbil de Nighthawk és propietat d’AT&T. si heu de saber obtenir WiFi en qualsevol lloc? Aquesta és l’opció definitiva de comprar per a qualsevol dispositiu portàtil. Les seves especificacions diuen que trobareu a sota seu el mòdem X16 de QUALCOMM que admet quatre canals espectres. El dispositiu també està en el punt de mira, ja que permet ajustar la configuració dels enrutadors on alguns routers no us ho permeten. El dispositiu admet la reenviament de ports i el suport compatible amb 802.11 a.c. Pot ser que aquest punt d’accés mòbil no us sigui adequat per les seves dimensions; Hi ha altres opcions considerables disponibles que asseguren la portabilitat. El dispositiu només té una etiqueta de preu de 89,99 dòlars, bloquejat sota contracte o un dispositiu sense contracte tindria un cost de 189,99 dòlars per endavant..
 • Roaming Man U2 hotspot global 4G WiFi
  Els viatgers freqüents sempre buscaran un hotspot fiable per utilitzar-los allà on es trobin. Per tant, necessiteu un hotspot mòbil que us serveixi tant a nivell local com internacional. Això fa que el hotspot mòbil d’home itinerant sigui la millor opció, que funciona a menys de 100 països i costa 9,99 dòlars diaris, independentment d’on estiguis. Certament, no ho fa com una opció domèstica, però els que viatgen i vulguin mantenir-se en contacte amb la seva família o amics poden optar per aquest dispositiu, ja que és molt més barat que tenir un pla d’itinerància per al telèfon intel·ligent..

hotspots mòbils

Lligueu el telèfon intel·ligent o la connexió a Internet

Si no necessiteu dades mòbils regularment i en canvi, només necessiteu accés puntual sobre com accedir a internet sense cable, la manera més ràpida i senzilla de connectar-se és connectar el dispositiu. Tanmateix, lligar els telèfons intel·ligents presenta dos inconvenients principals. en primer lloc, depeniu del vostre smartphone sens dubte, és a dir, que si necessiteu conèixer la connexió a Internet sense la vostra empresa de transport, us podreu deixar encallats durant tot el dia. Està molt bé si viatges a l’itinerari a la teva ciutat, però menys considerable a l’estranger de la ciutat. En segon lloc, els ordinadors portàtils utilitzen una amplada de banda excessiva, de manera que pot arribar a ser força pesat a les butxaques.

lligadura

Trobeu wifi públic

Segons si us trobeu i proveu de trobar internet sense ISP, podeu trobar una connexió WiFi pública a prop vostre, per exemple, a les cafeteries, restaurants, biblioteca, parcs i molts altres llocs. Tot i això, les xarxes públiques poden fer-lo vulnerable a les amenaces cibernètiques. Seguiu aquests passos per mantenir-vos segur quan utilitzeu WiFi pública a hotspot com cafeteries.

 • NO introduïu cap informació sensible
 • Oblida la xarxa quan hagi acabat d’utilitzar internet.
 • Activa L’autenticació de dos factors, cosa que dificulta que els hackers de barret negre us puguin contactar
 • Utilitzeu una VPN per marcar-vos com a anònim

wifi públic

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me