Com instal·lar Kodi en Roku: per a Android i Windows OS


Com instal·lar Kodi a Roku: per a Android & Sistema operatiu Windows

Publicat: 02 de juliol de 2019

Si no podeu instal·lar Kodi a Roku, aquesta guia és per a vosaltres. Aprendràs a instal·lar Kodi a Roku i a activar fàcilment la visualització de pantalla. A més, obteniu PureVPN per només 0,99 dòlars per garantir una experiència de transmissió increïble durant el bloqueig.

** Actualització: Ja està disponible una versió més recent de la nostra aplicació Kodi. Hem solucionat alguns errors & va introduir millores de rendiment importants. Actualitzeu l’aplicació existent a la versió 1.8.0 (si encara no la teniu) aquí. **

La disponibilitat de dispositius i aplicacions de tall de cable, com Roku i Kodi, respectivament, ha impulsat la tendència de la transmissió en línia fins a un nivell totalment nou. Com a resultat, és molt fàcil veure el contingut favorit en qualsevol dispositiu que prefereixi.

Parlant de Roku i Kodi, Roku és un reproductor de streaming de mitjans força popular, mentre que aquest darrer és un centre d’entreteniment multimèdia. Tot i que tots dos tenen un gran ventall a tot el món, malauradament no són compatibles entre ells.

Però no us perdeu el cor perquè hi ha una manera d’instal·lar Kodi a Roku!

És possible instal·lar Kodi en Roku desactivant el programa Jailbreaking?

Potser heu trobat articles que esmenten la manera de jailbreak del dispositiu Roku per instal·lar Kodi. Sentim que us hagi rebutjat la bombolla, no trobareu cap guia definitiva sobre el tema perquè encara no n’hi ha… .Per què?

Es deu al fet que el sistema operatiu personalitzat personalitzat Roku està construït a la plataforma nativa C / C ++. El pessebre és el que fa que el dispositiu sigui molt difícil de fer jailbreak o arrel. Per tant, no, no podeu fer el jailbreak del dispositiu en absolut.

A més, fins i tot si hi ha una manera d’arrabassar el dispositiu, no podeu reproduir Kodi a Roku perquè no hi ha cap complement oficial de Kodi per al dispositiu..

De nou, si us pregunteu, hi ha alguna manera d’aconseguir que Kodi en Roku, és a dir, s’instal·li directament al mateix? La resposta seria un. Però, si us preguntes, hi ha una solució? La resposta és, sí!

La solució consisteix en “Casting” Roku en un dispositiu compatible amb Kodi. Aprenem a utilitzar “Cast” o “Mirroring Screen” per accedir a Kodi a Roku.

Com instal·lar Kodi en Roku amb una VPN?

Com que busqueu una solució per executar Kodi a Roku, heu de tenir molt present que hi ha alguns complements populars de Kodi als quals no podeu accedir sense una VPN. Per sort, VPN us permet accedir als vostres complements favorits de Kodi amb només uns clics.

Seguiu aquests passos per obtenir el vostre compte PureVPN i l’aplicació respectiva per al dispositiu:

 1. Primer de tot, registreu-vos a un compte PureVPN
 2. Baixeu l’aplicació VPN i instal·leu-la
 3. Connecteu-vos al servidor que trieu, com ara el servidor dels EUA, per accedir al vostre complement addicional Kodi favorit
 4. Gaudeix de tot el contingut favorit de Kodi a Roku

Com habilitar la rèplica de pantalla a Roku?

Screen Mirroring és una tecnologia força fascinant que permet mostrar la pantalla d’un dispositiu a l’altre. Suposem que heu de veure un clip de pel·lícula en un televisor HD, però el clip es troba realment al vostre telèfon intel·ligent. Podeu fer-ho fàcilment activant la pantalla de mirall als dos dispositius i connectar-los a través d’una connexió Bluetooth o wifi.

Screen Mirroring és una tecnologia molt elegant que ara podeu veure als darrers gadgets o sistemes operatius. De fet, podeu trobar aquesta opció a les vídues i a molts dispositius Android. Per tant, la solució només funcionarà si el dispositiu és compatible amb la visualització de pantalla.

Dispositius Roku que admeten els miralls de la pantalla

Tal com s’ha comentat anteriorment, el dispositiu Roku ha de tenir la funció Mirall de pantalla perquè pugui accedir a Kodi al mateix. A continuació es mostra la llista de dispositius Roku que inclouen aquesta potent característica:

 • Roku 2 Model 4210 amb la versió 5.6 o superior
 • Roku 3 Model 4200 i Model 4230 amb la versió 5.6 o superior
 • Roku 4 Model 4400 amb la versió 5.6 o superior
 • Roku Stick Model 3500 i Model 3600 amb la versió 5.6 o superior
 • Per a Roku TV, heu de tenir la versió 6.2 o superior

Activa el mirall de pantalla a Roku

Per activar la funció de Mirall de pantalla al dispositiu Roku, seguiu els passos següents:

 • Premeu la tecla Inici botó al comandament Roku per anar al menú principal del dispositiu
 • Anar a la Configuració opció i després a Actualitzacions del sistema
 • Assegureu-vos que utilitzeu v5.6 o superior. En segon lloc, si hi ha una actualització disponible, actualitzeu el sistema operatiu
 • Ara, torna a la secció Configuració i després aneu a la secció Vista de pantalla
 • Premsa Activa Vista de pantalla

Com obtenir Kodi en Roku mitjançant Windows?

Instal·leu Kodi a Roku

Per col·locar la pantalla de Kodi al vostre sistema operatiu Windows, ja sigui d’escriptori o portàtil, heu d’assegurar-vos que utilitzeu Windows 8.x o Windows 10.

A més, també us heu d’assegurar que teniu el reproductor Kodi instal·lat al vostre sistema operatiu Windows.

Vegem els passos sobre com instal·lar Kodi en Roku mitjançant Windows 8.1 o superior:

 1. Feu clic a la tecla Menú Inici i anar a Configuració
 2. Feu doble clic sobre el botó Dispositius caixa per obrir-la
 3. Feu clic a Dispositius connectats o Bluetooth i altres dispositius
 4. Feu clic a Afegeix un dispositiu o Afegir Bluetooth o un altre dispositiu
 5. Espereu que el Windows explorri i trobe el dispositiu Roku
 6. Quan connecteu Roku a Windows, veureu la pantalla del vostre dispositiu a Roku TV
 7. Ara obri Kodi al Windows i gaudeix-lo al dispositiu Roku

Com obtenir Kodi a Roku mitjançant Android?

De la mateixa manera que Windows, el dispositiu Android també és compatible amb la funció de reflexió de la pantalla perquè pugueu instal·lar Kodi a Roku. Per això, assegureu-vos que utilitzeu Android 4.4.2 o la versió més recent.

En segon lloc, és possible que no pugueu trobar la funció amb la mateixa etiqueta que altres dispositius, ja que les etiquetes del fabricant sempre les tenen de manera diferent. Depenent del dispositiu Android, podeu trobar la funció de reflexió de la pantalla com:

 • HTC Connect als dispositius HTC
 • AllShare Cast / Quick Connect / Smart View en alguns dispositius Samsung
 • Screen Casting a la versió d’Android Lollipop
 • Comparteix Smart en dispositius LG
 • Visualització de mirall / pantalla sense fils en dispositius Google Android
 • Cast / Cast Screen en algunes versions d’Android

Ara, mireu els passos que heu de fer per llançar la pantalla del dispositiu d’Android a Roku per utilitzar Kodi.

 1. Anar a la Configuració el menú al vostre dispositiu Android
 2. Ara aneu a la secció Pantalla menú
 3. A la pantalla de la pantalla, desplaceu-vos cap avall per veure el Repartiment característica i toqueu-la per obrir-la. Com heu esmentat anteriorment, la funció pot tenir un nom diferent segons el vostre dispositiu
 4. Veureu la Roku si ja heu activat el dispositiu Vista de pantalla al damunt
 5. Una vegada que veieu el Roku dispositiu, toqueu-lo i gaudiu

Per què necessiteu instal·lar Kodi a Roku?

Molts usuaris de Roku sovint es pregunten si l’ús de Kodi en Roku és una bona opció o no. Després de tot, Roku arriba amb el seu conjunt oficial de canals.

Doncs bé, el dispositiu de reproducció de suports pot oferir canals populars a la seva botiga, no ofereix canals privats. Com que Roku ja no ofereix canals privats, és possible que no pugueu accedir als vostres canals favorits que estaven disponibles.

A més, Roku té la tendència a impedir tot tipus de contingut que consideri il·legal. Tot i això, la raó principal d’utilitzar Kodi en Roku és que Roku requereix que tosqueu més diners per accedir a més canals. És a dir, heu de comprar subscripcions als canals que vulgueu a Roku.

Tot i això, Kodi és una plataforma d’entreteniment multimèdia totalment gratuïta. A més, ofereix una gran galeria de complements gratuïts que poden satisfer les vostres anhels de pel·lícules, programes de televisió, esports, etc..

Combinant les funcions gratuïtes de Kodi amb les subscripcions de pagament de Roku, podreu gaudir d’una increïble experiència de transmissió en línia.

Per què necessita una VPN?

Ja siguin Kodi o Roku, hi ha alguns canals que et limiten l’accés sense VPN. El motiu més probable per darrere del problema és el d’ubicacions. A causa dels acords de contingut específic o del país per problemes de llicència, no podeu veure un contingut que estigui disponible per a un país concret.

Per exemple, no podeu veure el canal basat al Regne Unit, BT Sports, fora del Regne Unit.

VPN us ofereix una enorme oferta d’IP anònimes que podeu utilitzar per accedir a canals en línia o complements de Kodi o Roku sense cap problema. Si utilitzeu IP anònimes de VPN, podeu ocultar la vostra ubicació real i mostrar la vostra adreça IP o ubicació pública de qualsevol país.

Amb PureVPN, podeu accedir a Hulu, BT Sports, Sky Go Live, Amazon Prime i fins i tot a Netflix dels EUA des de qualsevol lloc del món.

Per tant, obteniu una VPN i acomiadeu-vos d’una problemàtica digital amb problemes digitals.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me