Com instal·lar Amazon Prime Video a Kodi


Com instal·lar Amazon Prime Video a Kodi

Actualitzat: 01 de novembre de 2019

Amazon Prime està disponible a Kodi i podeu utilitzar un addon, Amazon Prime Instant Video, per accedir-hi. Però, com podeu desbloquejar aquest complement? Utilitzeu PureVPN per desbloquejar i instal·lar Amazon Prime Video a Kodi des de qualsevol lloc. PureVPN ofereix una prova de 7 dies a només 0,99 dòlars per ajudar els subscriptors de Kodi a estalviar diners i evitar l’estrès de bloqueig.

Què és Amazon Prime?

Video de Amazon Prime

Des que la tendència de tall de cable va agafar el món per la tempesta, han sorgit molts serveis de streaming, entre els quals un nom molt popular és Amazon Prime. Tot i que no està disponible a tots els països, és un servei que val la pena posar-se en pràctica. És una excel·lent alternativa a Netflix i, entre els que es queden sense imprimir amb els suggeriments i el contingut de Netflix nous, Amazon Prime és el servei de streaming que haureu de registrar immediatament..

Per què obtenir Amazon Prime a Kodi?

Kodi ha estat fins al final el reproductor de mitjans de codi obert més popular entre la població en streaming. Tant és així que ara llocs web sencers es dediquen a complements per a Kodi. De la mateixa manera que les aplicacions són el que fa del telèfon intel·ligent un dispositiu productiu, els complements converteixen Kodi en un reproductor de streaming excel·lent.

Amb un complement Amazon Prime per a Kodi, les coses s’han tornat molt fàcils i còmodes. Ja no cal que us registreu a Amazon ni feu cap procés de registre per aquest cas. Només cal instal·lar Kodi, obtenir el complement d’Amazon Prime i començar a veure immediatament contingut d’Amazon Prime en qualsevol dispositiu intel·ligent que tingui pantalla. És eficaç, barat i funciona molt bé.

Com obtenir Amazon Prime a Kodi?

Aquí es mostra Com instal·lar Amazon Prime a Kodi.

 • Comença per obrir Kodi.
 • Des de la pantalla d’inici, seleccioneu Complements. Hauríeu de veure la icona d’un quadre obert amb una fletxa apuntada al seu interior. Vés endavant i fes-hi clic. Aquesta és la pantalla del navegador addicional. Seleccioneu Instal·la des del fitxer zip.
 • Feu clic al fitxer que acabeu de desar. Hauria d’estar etiquetat repository.xlordx-1.0.0.zip.
 • Ara, feu clic a Instal·la des del dipòsit.Amazon Prime Kodi AddOn 2
 • Seleccioneu XLordX Repo.
 • A continuació, seleccioneu Complements de vídeo.Amazon Prime per Kodi 3
 • Seleccioneu Amazon Instant Videos i, a continuació, Instal·leu.Amazon Prime per Kodi 4
 • Espereu la notificació activada del complement.
 • Accediu si aneu a complements > Vídeos > Vídeo instantani d’Amazon Prime.

Com veure Amazon Prime a Kodi després de la instal·lació?

Utilitzar Kodi per veure Amazon Prime és molt senzill. Aquí teniu el seu funcionament:

 1. Llança Kodi
 2. Vés a Complements de vídeo
 3. Busqueu Amazon Prime Instant, el que vau instal·lar al pas anterior.
 4. Navegueu pel contingut disponible i transmeteu el que us agradi.

A diferència de la subscripció d’Amazon Prime que cobra als seus usuaris una prima mensual, veure Amazon Prime a Kodi és absolutament gratuïta.

Millor VPN de Kodi

Tot i que Kodi és un servei increïble que ofereix molts avantatges, també té algunes breus prestacions. Per començar, et fa propens a atacs i ciberatacs. Això es deu al fet que la comunitat en streaming és la comunitat en línia més atacada. Com que els seus dispositius estan majoritàriament en línia i envien / reben dades sense gaire escrutini, el programari maliciós i el ransomware se solen orientar a les solucions d’ús general. Sempre són un blanc fàcil.

A més, amb Kodi, tot el contingut és lliure de veure ja que és un reproductor de mitjans de codi obert, però hi ha algunes repercussions. Al capdavall, el contingut no és gratuït; es pirata i es transmet a través de canals il·lícits, cosa que pot fer que els usuaris de Kodi acabin en aigües calentes.

La millor manera de mantenir-se segur de tots aquests menaces en línia és mitjançant PureVPN. És una VPN altament estable optimitzada per a la transmissió en temps real. No compromet les vostres velocitats de transmissió i us proporciona accés a milers de canals i llocs web bloquejats. El millor és que anonimitza la vostra identitat, cosa que fa que els hackers i la policia en línia no puguin identificar-vos i perseguir-lo.

Paraula final

PureVPN és l’advocat final de la vostra privadesa en línia i drets digitals. Amb PureVPN, podeu reclamar tots els vostres drets digitals que us mereixeu; El vostre dret a la llibertat d’expressió, la llibertat d’accés i l’anonimat són ara al vostre abast amb aquesta gran VPN.

PureVPN ha situat els seus servidors en més de 750 llocs del món. Us proporciona la màxima seguretat per a les vostres dades, oferint el xifrat AES de 256 bits, impossible de cremar per part de qualsevol hacker o autoritat de control en línia. Si us preocupa els vostres drets en línia i voleu mantenir les vostres dades personals protegides, obteniu PureVPN ara.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me