Com instal·lar Alluc Addon a Kodi 18


Com instal·lar Alluc Addon a Kodi 18

Publicat: 16 de juliol de 2019


Si sou un àrid àmplia i voleu provar el complement d’Alluc al 2019, aquesta guia exclusiva és tot el que necessiteu. L’hem dividit en tres parts diferents perquè sigui complet per a tothom:

 1. Com instal·lar Alluc Addon a Kodi 18
 2. Com utilitzar Alluc Addon a Kodi 18
 3. Correccions d’error / error comuns per a Alluc Addon

Alluc ha estat un complement molt desitjable a la comunitat de streaming de Kodi durant gairebé una dècada. Alguns de vosaltres ja l’heu utilitzat i als que no us falta molta “diversió” de Kodi.

Què és Alluc Addon

Alluc no és exactament un “servei de streaming” i no allotja cap contingut propi. És un lloc web que ofereix enllaços de transmissió gratuïta d’altres fonts. A dia d’avui, Alluc té tones de milers de pel·lícules i programes de televisió (nous i antics), tots d’altres llocs de streaming. Si bé podeu pensar que pot ser perillós seguir enllaços de fonts desconegudes, els desenvolupadors d’Alluc s’asseguraran de eliminar els enllaços morts o maliciosos.

És legal utilitzar Alluc Addon?

Ja que el streaming i la legalitat sempre estan sotmesos a complexitat; per tant, és una zona més aviat grisa que en blanc o negre. En molts països, la baixada o allotjament de contingut sobre el qual l’espectador no té drets és il·legal. Però, ja que Alluc no allotja cap contingut propi i serveix com a directori d’enllaços que redirigeixen a altres llocs, és segur suposar que Alluc és legal.
Els aspectes legals també depenen del lloc on resideixis. Per exemple, a la majoria de països, és legal veure contingut, però la descàrrega o l’allotjament no ho són. Mentre que en algunes regions com la UE, està prohibit transmetre contingut de fonts no oficials.

Alluc és segur d’utilitzar?

Tal com s’ha comentat anteriorment, tots els enllaços publicats a Alluc són inspeccionats per primera vegada pels desenvolupadors per evitar qualsevol programari maliciós o, com a mínim, minimitzar els riscos de seguretat. No obstant això, encara hi ha problemes de seguretat amb Alluc com un addon de tercers. Per tant, si sou conscients de les vostres dades i privadesa, podeu recórrer a una VPN de Kodi útil per gaudir d’una experiència de transmissió segura i privada.

Com instal·lar Alluc a Kodi 18

Seguiu aquests passos amb cura per instal·lar Alluc en la versió de Kodi 18 Leia.

 1. Descarregueu la versió de Kodi 18 (si no la descarregueu ja)
 2. Aneu a la pantalla inicial de Kodi i, a continuació, feu clic a “complements” del menú “configuració”
 3. Ara comproveu la pestanya “Fonts desconegudes” per habilitar Kodi per instal·lar Alluc
 4. Baixeu el fitxer zip d’Alluc i guardeu-lo en un lloc fàcilment accessible
 5. Torneu a la pantalla d’inici de Kodi, feu clic a “complements” i trieu “navegador addicional”.
 6. Trieu “instal·lar des del fitxer zip” localitzant el fitxer zip que heu desat abans
 7. Espereu la notificació activada del complement
 8. Torneu a la pantalla d’inici de nou i obriu “Configuració”.
 9. Obriu “gestor de fitxers” i, a continuació, feu clic a “afegir font.”
 10. Afegiu fonts al quadre superior i inferior
 11. Obriu de nou la pantalla d’inici de Kodi, trieu “complements” i, a continuació, “navegador addicional”.
 12. Feu clic a “instal·la des del fitxer zip” i espereu la notificació activada del complement
 13. Feu clic a “instal·lar des del dipòsit” i, a continuació, trieu “instal·lar” i espereu que aparegui la notificació
 14. Feu clic a “instal·lar des del repositori” i, a continuació, escolliu complements “vídeo / música / programa”
 15. Trieu “Alluc” i espereu la notificació
 16. Alluc ja està preparat per utilitzar-lo

Com utilitzar Alluc a Kodi 18

Un cop configurat Alluc, us mostrem com podeu utilitzar-lo per veure les vostres pel·lícules i programes de televisió preferits.

 1. Vés a la pantalla d’inici de Kodi
 2. Vés a “complements” i tria “complements de vídeo”.
 3. Trieu “Alluc”
 4. Es mostrarà una finestra de benvinguda per a l’última versió d’Alluc. Trieu “Següent” per començar
 5. Ara apareixerà una renúncia de responsabilitat, feu clic a “acceptar”.
 6. Ara tindreu dues opcions per executar Alluc. “Bàsic” i “Avançat”. Podeu utilitzar el “mode avançat” per executar un transmissor o Sochak d’aigua. Però ara, seguim amb el mode bàsic per mantenir les coses senzilles
 7. Ara apareixerà una pantalla amb la llista d’idiomes. Podeu triar diversos idiomes per reproduir contingut, però aquí ens adherim només a “anglès” i escollirem “següent”.
 8. Si ja no teniu cap compte Alluc, registreu-vos per a un compte gratuït a http://accounts.alluc.com, la inscripció és molt senzilla i us haureu de compartir informació bàsica com la vostra adreça de correu electrònic..
 9. Ara escriviu les vostres credencials d’Alluc (nom d’usuari i contrasenya) a l’assistent de configuració de Kodi i trieu “següent”.
 10. Ara, trieu “autoritzar” si voleu enllaçar el vostre compte Trakt.tv amb l’activitat d’Alluc. Si no utilitzeu trakt.tv, escolliu l’opció “Finalitzar la configuració”.
 11. Se us notificarà un cop finalitzada la configuració. Trieu “tancar” per començar a utilitzar Alluc

Correccions d’error / error comuns per a Alluc Addon

Mentre utilitzeu Alluc, podeu trobar alguns problemes molestos per interrompre la vostra experiència en streaming. A continuació, hem exposat algunes comunes i les seves solucions ràpides.

Errors d’inici de sessió

Un cop hàgiu instal·lat Alluc i acceptat la renúncia de responsabilitat, podreu rebre un error que impedeixi iniciar la sessió si intenteu executar Alluc en mode bàsic o avançat. Solució:
Aquest error apareix principalment quan el compte Alluc no s’ha registrat correctament. Vés a http://accounts.alluc.com i assegureu-vos que heu fet clic a l’enllaç de confirmació del compte enviat a la safata d’entrada de correu electrònic.

Sense resultats

Quan cerqueu un programa específic a Alluc, se us ofereix una llista de cerques. Però de vegades es pot rebre un error de “no s’ha trobat cap resultat”.

Solució:

La majoria de les vegades, aquest error no té res a veure amb el propi addon. Hi ha probabilitats que la vostra cerca no tingui resultats disponibles al directori d’Alluc. Podeu comprovar la vostra consulta aquí http://alluc.ee.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me