Com eliminar Facebook Messenger?


Com eliminar Facebook Messenger?

Podríem presentar desenes de raons per les quals voleu suprimir l’aplicació de Facebook Messenger.

Nota: Tingueu en compte que la desinstal·lació del missatger de Facebook no eliminarà els vostres missatges, tret que els elimineu manualment prèviament. A més, no és possible eliminar els missatges que vau enviar de la safata d’entrada del vostre amic.

Com esborrar el missatger de Facebook

Com eliminar Facebook Messenger a Android?

Per eliminar Facebook Messenger a Android, seguiu aquests passos:

 1. Accés Facebook Messenger a Google Play Store fent clic aquí.
 2. Toqueu Desinstal·lar.
 3. Toqueu OK per confirmar el procés de desinstal·lació.

Com eliminar Facebook Messenger en iOS?

Per eliminar Facebook Messenger a iOS, seguiu aquests passos:

 1. Toqueu i manteniu premuda la tecla Facebook Messenger icona.
 2. Toqueu el botó “X” a la part superior esquerra de la icona.
 3. Toqueu Suprimeix per confirmar el procés de desinstal·lació.

Abans de suprimir: descarregueu l’historial de xats de missatger de Facebook

Aquí teniu com podeu descarregar-vos Dades de Facebook:

 1. Accediu a la pàgina d’informació de Facebook fent clic aquí.
 2. Feu clic a "Veure" just al costat "Baixeu-vos les vostres dades".
 3. Facebook us ofereix una opció per triar quines dades voleu descarregar. Podeu descarregar totes les dades compartides a Facebook o només dades del missatger. Per descarregar totes les dades compartides a Facebook, feu clic a "Crea fitxer". Si voleu descarregar només dades de Messenger desmarqueu totes les caselles de selecció excepte missatger.
 4. Un cop acabat, Facebook us enviarà notificacions quan les vostres dades estiguin llestes per ser descarregades.

Com eliminar els contactes importats de Facebook Messenger?

No podreu veure ni suprimir els contactes importats al dispositiu mòbil i haureu de visitar la pàgina “Gestiona els contactes importats per a Messenger” en un ordinador.

Seguiu aquests passos per eliminar els contactes importats de l’aplicació:

 1. Inicieu la sessió al vostre compte de Facebook des d’un ordinador.
 2. Visiteu la pàgina Gestiona els contactes importats de Messenger.
 3. Feu clic a Suprimeix tots els contactes.

Política de privadesa de Facebook Messenger

Si bé el missatger de Facebook ja està disponible com a aplicació dedicada per a dispositius mòbils, segueix la mateixa política de privadesa que el mateix Facebook. A mesura que utilitzeu els serveis de Facebook, es recolliran aquestes dades de la vostra informació:

 • Informació general del compte Facebook recull el vostre nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, nom d’usuari, ubicació i contrasenya.
 • Informació de connexió: Informació de connexió: els grups i les persones amb les quals teniu connexió, així com qualsevol informació de contacte que importeu, sincronitzeu o pengeu des del dispositiu personal.
 • Informació de pagament – Informació de contingut – Facebook manté la informació associada amb el contingut que compartiu i creeu. A més, conté informació sobre què compartiu i amb qui el compartiu. Així mateix, si el teu amic comparteix informació sobre tu, Facebook també ho recopilarà.
 • Enllaços & Galetes – Facebook pot fer un seguiment de la manera d’interactuar amb els enllaços mentre utilitza els seus serveis i pot conèixer les vostres preferències mitjançant l’ús de cookies. També observarà el navegador web, el sistema operatiu i el dispositiu que utilitzeu per accedir als serveis de Facebook.

Quins permisos demana Facebook Messenger?

Si voleu utilitzar el missatger de Facebook amb totes les seves funcions, heu de proporcionar els permisos següents:

 • Contacte – Si voleu trucar a contactes mitjançant Facebook Messenger o afegir contactes de missatger de la llista de contactes del vostre telèfon.
 • Càmera de fotos Haureu de permetre que l’aplicació accedeixi a la vostra càmera de manera que pugueu enviar fotos als amics directament mitjançant Facebook Messenger.
 • Micròfon – De la mateixa manera, Facebook Messenger sol·licitarà accés al vostre micròfon perquè pugueu fer trucades de veu als amics.

Facebook Messenger és segur i privat?

Facebook Messenger no està xifrat de manera predeterminada de manera definitiva, per la qual cosa es podrien escoltar des de fora de pantalla o fins i tot Facebook en les vostres converses..

Tanmateix, una “conversa secreta” a Facebook Messenger està xifrada de punta a punta. Això significa que ningú pot llegir els missatges excepte l’enviador i el destinatari!

Dit això, és important tenir precaució a l’hora de fer clic als enllaços / fitxers adjunts i al contingut que compartiu.

Feu més coses per romandre en línia anònima i privada!

Si us pregunteu què es pot fer per millorar la vostra privadesa i anonimat en línia, hi ha algunes maneres següents:

1. Utilitzeu PureVPN: tot i que podeu minimitzar la quantitat de dades que Google i Facebook recopilen, encara no impedeix que el vostre proveïdor informàtic no faci un seguiment del que feu a Internet i que el comparteixi amb aquestes mateixes corporacions i el govern. . Perquè les vostres activitats en línia siguin realment privades, és fonamental utilitzar una VPN com PureVPN.

2. Limitar els permisos d’aplicacions: comprovant periòdicament i limitant els permisos d’aplicacions en el vostre dispositiu intel·ligent, podeu protegir-vos contra desenvolupadors d’aplicacions poc fiables i obtenir més control sobre la vostra privadesa a Internet.

3. Instal·leu l’extensió i el motor de cerca centrats en la privadesa: HTTPS arreu garantirà que la comunicació entre vostès i llocs sempre estigui xifrada, mentre que DuckDuckGo manté les vostres cerques en secret i no us mostra anuncis orientats..

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me