Com eliminar el vostre historial de Google Voice


Com eliminar el vostre historial de Google Voice

Google és conegut per produir aplicacions innovadores que proporcionin la màxima comoditat a l’usuari. Aquestes aplicacions s’integren amb una potent IA que fa que moltes de les nostres tasques quotidianes siguin més fàcils i còmodes. El nom principal entre aquestes aplicacions és el poderós assistent de Google que ha escoltat i complert les nostres ordres sense que haguem de tocar els nostres telèfons intel·ligents.

Tot i que aquestes característiques poden ser brillants, hi ha un cost enorme d’utilitzar-les. Aparentment, pot semblar que aquestes aplicacions i serveis són gratuïtes, però a les nostres esquenes, Google ha estat utilitzant les dades que recopila a través d’aquestes aplicacions per als seus propis beneficis..

Com esborrar la icona de bandeja d’historial de Google Voice

Què pot fer Google amb el vostre historial de veu?

“Si no esteu comprant el producte, sou el producte”.

En l’era digital moderna, aquesta declaració s’aplica a qualsevol persona que utilitzi gratuïtament un servei. Independentment del servei que utilitzeu, si no hi ha cap cost associat, això vol dir que la companyia estarà utilitzant algun altre model per aconseguir diners. I, certament, Google té altres vies per guanyar diners amb les vostres dades privades.

Google és una empresa de “publicitat de cerca”. Haureu notat anuncis de Google a les versions gratuïtes de les aplicacions que feu servir al dispositiu Android. Els anuncis també apareixen sempre que cerqueu qualsevol cosa a Google. Per obtenir més diners mitjançant aquests anuncis, Google depèn de totes les dades que proporcioneu i les utilitzeu per crear anuncis personalitzats que us atreguin a comprar el producte anunciat..

Si aneu a través dels termes i condicions de Google, que s’apliquen a tots els seus serveis gratuïts, afirma clarament que el gegant tecnològic tindrà dret a “allotjar, emmagatzemar, reproduir, modificar, crear obres derivades, comunicar-se, publicar-les, realitzar públicament, mostrar i distribuir públicament ”totes les dades que s’emmagatzemen a les seves aplicacions. Inclou les dades que afegiu a l’aplicació Historial de Google Voice.

Per què voleu suprimir l’Historial de Google Voice?

La cerca de Google Voice, o simplement Google Voice, com es coneix més sovint, és una aplicació increïble que escolta les teves ordres i les compleix sense que hagis de tocar ni el dispositiu. Funciona mitjançant Google Assistant i altres aplicacions. També trobareu funcions de Google Voice a l’aplicació Google Translate, que us permetrà traduir idiomes parlats verbalment des de qualsevol moment.

Tanmateix, com totes les vostres dades, Google emmagatzema i utilitza també l’historial de veu amb finalitats publicitàries. Imagineu-vos que totes les ordres que feu vosaltres siguin processades per màquines gegants que intentin aprendre i imitar el comportament humà. Els vostres hàbits diaris s’analitzen a través d’aquests missatges de veu i s’afegeixen al vostre propi perfil creat i gestionat per Google.

El pitjor d’Historial de Google Voice és que potser està gravant les nostres veus sense que ni tan sols en sabem. La comanda “Ok Google” sol obrir l’aplicació Google Assistant. Moltes vegades, Google pot entendre malament tot el que heu dit com a ordre “Ok Google” i, a més, escoltarà la vostra conversa durant els següents 10 segons. Aquestes converses poden incloure qualsevol cosa i, certament, no voldríeu que un estrany l’escolti i afegís les dades recollides al vostre perfil.

Si voleu que la vostra vida personal continuï sent personal, seria millor si suprimiu l’historial de Google Voice del vostre dispositiu!

Com esborrar l’historial de veu del tauler d’activitats de Google

Hi ha diferents maneres d’esborrar l’historial de Google Voice del vostre compte. Depèn del dispositiu que utilitzeu per suprimir-lo. Els mètodes següents us ajudaran a eliminar l’historial de Google Voice del dispositiu:

Pas 1: cerqueu el tauler d’Activitat de Google per a les vostres entrades de cerca de veu fent clic a aquest enllaç mentre heu accedit al vostre compte de Google.

Pas 2: Feu clic als tres punts que hi ha a l’extrem dret de la barra de cerca per obrir un menú desplegable.

Pas 3: feu clic a Suprimeix enregistraments i confirmeu la vostra tria.

Aquests passos no són suficients per garantir la privadesa de competència de les vostres cerques de veu. Fins i tot després de suprimir els enregistraments anteriors, Google continuarà emmagatzemant-ne de nous fins que digueu que s’aturi. Els passos següents garanteixen la privadesa completa del vostre historial de veu:

Pas 1: torneu al tauler d’activitats de Google i feu clic a tres punts a l’extrem dret de la barra de cerca.

Pas 2: Feu clic a “Controls d’activitat"

Pas 3: Feu clic al commutador que hi ha al costat de “Veu & Activitat d’àudio ”per impedir que Google col·leccioni els vostres enregistraments.

La privadesa és important per a tots nosaltres. Assegureu-vos de mantenir-vos segur al web si seguiu més guies esmentades a continuació.

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me