Com eliminar el compte Pokémon Go de manera permanent


Com eliminar el compte Pokémon Go de manera permanent

08/07/19

Pikachu, jo et triat! Segurament, torna a produir-se una barrera de records!

Per preservar els gustos records d’infantesa de l’edat que ve, Niantic va desenvolupar el joc mòbil més popular, Pokémon Go! Heu d’haver jugat amb els vostres amics, la família o completament en solitari, com un llop solitari. No cal dir que és possible que hagis topat en un pal o en dos jugant-lo.

Realment ha tingut un impacte de llarga durada en la indústria de la realitat augmentada (AR) amb el seu joc real i realista. Però, per molt que sorprengui aquest joc d’AR, no podeu ignorar el fet que comporta un preu que no tots els usuaris poden pagar. I, el preu és, LA VOSTRA PRIVACITAT!

Si sou un usuari conscient de la privadesa, potser haureu intentat suprimir l’aplicació del dispositiu. Eliminar-lo del dispositiu no us serviria de res, excepte que us allunyaria dels perills mortals. L’única manera d’evitar que les vostres dades no vagin en mans incorrectes és aprendre a eliminar bé el compte o el perfil de Pokémon Go.

Continua llegint per obtenir més informació sobre el tutorial complet sobre l’eliminació del compte i les mesures addicionals per protegir la teva privadesa.

img

Perfil de Pokemon Go: per què hauríeu de suprimir-lo?

La privadesa no només és un tema candent del segle, sinó una veritable preocupació de milers de milions de persones connectades a l’espai digital. I Pokémon Go és només un altre engranatge de l’engranatge que ha augmentat les preocupacions a un altre nivell.

Per començar, no és només l’empresa la que pugui aprofitar les vostres dades. També hi ha desenvolupadors de tercers implicats en la creació d’aplicacions falses de Pokémon Go per atraure els usuaris que no tinguin visió.

En segon lloc, i més important, hi ha les problemàtiques polítiques de recollida de dades dissenyades per l’empresa.

Per exemple, la ubicació al GPS i la càmera no són els únics components als quals l’empresa té accés. Aquí teniu la informació que conserva l’empresa quan accepteu acceptar les seves polítiques durant la vostra inscripció:

 1. Recull i emmagatzema, el vostre nom, la data de naixement, l’identificador de correu electrònic de Google, l’identificador de correu electrònic de Facebook i l’identificador del Club d’entrenadors Pokémon. Si creeu el compte en nom d’un nen menor d’edat, haureu de proporcionar a l’empresa informació afegida com els primers i els últims dígits del vostre número de seguretat social..
 2. El desenvolupador es reserva els drets d’utilitzar cookies i tecnologies de seguiment similars per supervisar el vostre comportament al joc que no només inclou el vostre joc o comportament, sinó també els missatges que envieu als vostres amics. La informació addicional que recopila inclou la vostra IP, versió del sistema operatiu i tipus de navegador. A part del desenvolupador de jocs, altres empreses de tercers també poden desar galetes al vostre dispositiu.

Com es pot comprometre la vostra informació d’identificació personal (PII)?

Amb un gran volum de dades d’usuaris que hi ha, com un ànec assegut, no hi ha de cap manera que un cibercriminal (oportunistes inclosos) no el deixés intacte.

 • Per començar, els hackers ja són hàbils en incomplir els rastrejadors d’ubicació del dispositiu per determinar la ubicació real de qualsevol usuari.
 • En segon lloc, el joc utilitza contínuament la càmera per lliurar el joc AR. Com a resultat, el mecanisme té una capacitat potencial de gravar el vídeo dels usuaris, que qualsevol cibercriminal notori seria capaç de piratejar amb facilitat.
 • A més, el desenvolupador i l’empresa tenen els drets complets per utilitzar la informació que consideri oportuna. Per exemple, en cas de fusió o adquisició, la companyia cediria probablement el tresor de dades sense deixar de banda.
 • També hi ha un risc potencial d’atacs de denegació de serveis distribuïts (DDoS). De fet, el centre de dades de la plataforma de jocs havia estat DDoSed en el passat per dos notoris grups de pirates informàtics. Un grup fins i tot va afirmar que el van atacar per mostrar la feble seguretat dels servidors i que ho farien de nou si no es soluciona la vulnerabilitat.

Com eliminar el perfil de Pokémon Go de manera permanent

Amb tant en joc, no queda més remei que esborrar el perfil de Pokémon Go i evitar que les vostres dades siguin “maltractades” per ciberdelinqüents.

El fet d’esborrar el perfil i el compte de Pokémon Go no és tan senzill com s’esperava d’altres serveis, és a dir, no hi ha cap botó “suprimir el compte”. Per eliminar el compte, haureu d’omplir el formulari de sol·licitud d’eliminació, que està disponible al lloc web oficial d’assistència.

Un cop emplenat i enviat el formulari, es trigaran algunes setmanes a processar-se. Després de l’aprovació, totes les vostres dades seran eliminades definitivament. Com a resultat, necessitaríeu un nou identificador si voleu tornar a jugar al joc en el futur.

Tutorial pas a pas

 1. Anar a Lloc web de suport de Pokémon Go fent clic a això enllaç.
 2. com eliminar el pas 1 del compte de Pokémon Go

 3. Introdueix el teu correu electrònic i nom d’usuari al formulari de sol·licitud.
 4. com eliminar el pas 2 del compte de Pokémon Go

 5. Selecciona suprimir el meu compte a la Pokémon Go: Tipus d’emissió menú desplegable.
 6. com eliminar el pas 3 al compte de Pokémon Go

 7. Escriu el raons per tancar el compte.
 8. com eliminar el pas de compte de Pokémon Go 4

 9. Introduïu el directori captcha a continuació, feu clic a envia a suprimeix el compte definitivament.
 10. com eliminar el pas 5 del compte de Pokémon Go

Vés més enllà per protegir la vostra privadesa

Ja que la privadesa és i serà sempre la principal preocupació per aquests passos dràstics, suprimir una aplicació no impedirà intrusos o ciberdelinqüents, per aquest motiu. Sempre es recomana prendre mesures necessàries per protegir la vostra privadesa, com ara instal·lar una VPN (xarxa privada virtual).

PureVPN us ajuda amb el poder de xifrat de rang militar i anonimat absolut. Amb la nostra tecnologia de xifratge de 256 bits, es garanteix la màxima protecció de dades contra tots els accessos forçats o no autoritzats. A més, amb les funcions i funcionalitats d’anonimat afegides, podreu mantenir tot tipus d’incompliments de privadesa a ratlla.

Per tant, aconsegueixi PureVPN i protegir les teves dades i la seva privadesa d’una vegada per totes!

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

no-log-img

PureVPN no està certificat sense registre!

Un dels auditors independents líders dels Estats Units, que han estat validats per la política sense registre de PureVPN. PureVPN no només és el més ràpid, sinó que també és un proveïdor VPN No-Log verificat!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me