Com desactivar WebRTC a Firefox i Chrome


Com desactivar WebRTC a Firefox i Chrome

Recentment s’ha descobert un enorme defecte de seguretat WebRTC. La solució de seguretat només afecta els usuaris del sistema operatiu Windows, però no s’ha de culpar d’això el sistema operatiu de Windows. La vulnerabilitat, essencialment coneguda com a Fuga de WebRTC, afecta els usuaris dels navegadors Chrome i Firefox i permet als llocs web veure l’adreça IP real dels usuaris, fins i tot mentre es troben al darrere d’un vpn. Per sort, hi ha algunes extensions que poden prevenir WebRTC als navegadors.

img

Com desactivar la filtració de WebRTC al navegador Firefox (sistema operatiu Windows)

Els usuaris de Mozilla Firefox han de llançar Firefox i fer el següent per evitar filtracions de WebRTC:

  • Escriviu sobre: ​​config a la barra d’adreces del Firefox.
  • Feu clic a “Ja tinc cura, ho prometo”. (o algun missatge de seguretat similar a aquest) [el missatge depèn de la versió del Firefox que tingueu]. Per exemple, la nova versió de Firefox mostra un missatge d’advertència: “Això pot anul·lar la vostra garantia!” seguit d’una explicació de seguretat de configuració anticipada i tal. Si veieu aquest missatge, feu clic a “Accepto el risc”.
  • S’obrirà una llista amb la barra de cerca superior. En aquesta barra de cerca, escriviu: media.peerconnection.enabled i feu clic a Enter.
  • Quan aparegui el resultat, feu doble clic sobre ell per convertir el valor en fals.
  • Tanqueu la pestanya per acabar el procediment.

Si no voleu recórrer una manera tan agitada només per evitar filtracions de WebRTC al navegador Firefox, només cal que instal·leu PureVPN Firefox Extension.

L’extensió inclou una protecció integrada contra filtracions WebRTC, que permet veure el contingut favorit o utilitzar qualsevol eina de comunicació VoIP per entrar en contacte amb els seus éssers estimats sense tenir por d’incompliment de la privadesa..

Com desactivar la filtració de WebRTC al navegador Chrome (sistema operatiu Windows)

Al navegador Chrome no hi ha cap configuració integrada que permeti solucionar-ne els usuaris Problemes de filtracions de WebRTC. Per tant, per desactivar la filtració de WebRTC, els usuaris de Chrome han d’instal·lar l’extensió adequada.

Uns anys enrere, les persones que utilitzaven el navegador Chrome a Windows descarregarien el complement / extensió “block WebRTC” per al seu navegador Chrome. Tanmateix, l’extensió no ha funcionat de manera eficient i ha acabat filtrant la IP real dels usuaris.

Tot i això, PureVPN Chrome Extension ha demostrat que pot evitar amb èxit les filtracions de WebRTC i mantenir la IP real dels usuaris totalment oculta. L’extensió no només emmascara la IP real dels usuaris i prevé la filtració de WebRTC, sinó que també proporciona un xifrat d’alt nivell per mantenir el trànsit del navegador dels usuaris completament segur.

Què és WebRTC i quines plataformes afecta la majoria?

El “RTC” a WebRTC és una abreviació de la comunicació en temps real i s’utilitza per a trucades de veu, xats de vídeo i compartir fitxers p2p. WebRTC no és un error, ja que es va desenvolupar originalment per facilitar els tipus de connexions entre navegadors de manera esmentada de forma independent sense dependre de cap complement. Des del 2013, els experts sospitaven que WebRTC podria resultar útil per descobrir la IP local de l’usuari, fins i tot si l’usuari es troba darrere d’una VPN.

WebRTC no afecta els usuaris OSX i Android, per la qual cosa els usuaris que utilitzin Chrome o Firefox a OSX o Android no han de preocupar-s’hi. Els usuaris de Windows, però, han de prendre mesures immediates per evitar filtracions de WebRTC i protegir la seva adreça IP real perquè puguin continuar accedint als seus llocs web o contingut favorits georerestringits o bloquejats mentre utilitzen una VPN anònima..

Amb les extensions del navegador PureVPN, ja no haureu de preocupar-vos pel problema de filtracions de WebRTC.

Google ha llançat una extensió Chrome, " WebRTC Limitador de xarxa" que elimina els temors de WebRTC. L’extensió és de mida extremadament petita, només de 7,31KB, però prou eficaç per inhabilitar l’opció de diverses rutes del WebRTC a la configuració de privadesa del navegador, mentre que es configura WebRTC per a que no utilitzin IPs particulars..

"Totes les adreces IP públiques associades a les interfícies de xarxa que no s’utilitzen per al trànsit web (per exemple, una adreça proporcionada per ISP quan es navega per una VPN) [estan ocultes],"Google diu.

Però no seria convenient perdre temps en una extensió que només ofereix una funció única quan les extensions del navegador de PureVPN disposen de protecció contra filtracions de WebRTC, seguretat en línia, anonimat i molt més..

Gaudeix de l’anonimat i la llibertat d’internet evitant la filtració de WebRTC al navegador Chrome o Firefox.

Manteniu-vos anònim, PureVPNers!

no-log-img

PureVPN no està certificat sense registre!

Un dels auditors independents líders dels Estats Units, que han estat validats per la política sense registre de PureVPN. PureVPN no només és el més ràpid, sinó que també és un proveïdor VPN No-Log verificat!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me