Com desactivar Messenger


Com desactivar Messenger

Facebook té un historial terrible quan parlem d’assegurar la seguretat de la privadesa en línia de l’usuari i el seu recurs més valuós: dades.
L’aplicació Messenger de Facebook segueix el mateix pas de Facebook. El gegant de les xarxes socials és notori per les seves febles pràctiques de cribratge i per donar una bona mà a tercers de la seva plataforma.
No és cap secret que la gent es perdi la fe a Facebook malgrat les seves promeses contínues. Amb les incomplències de dades que no s’acaben de fer, l’escàndol de Cambridge Analytica, només és natural que vulgueu eliminar Facebook Messenger.


No es pot desactivar Messenger Anymore?

Des que Facebook va publicar una nova actualització per a l’aplicació Facebook i Facebook Messenger, els usuaris no podran desactivar Facebook, no poden embolicar-se amb fotos tret que suprimeixi l’aplicació.

El fet ha provocat una gran molèstia a molts usuaris que ja no tenen la possibilitat de desactivar el seu compte. Ara que Facebook ha esborrat completament l’opció, no hi ha altra manera que suprimir l’aplicació.

Per als usuaris que tenien l’antiga versió de l’aplicació de Facebook, solien seguir els passos següents per desactivar el missatger dels seus dispositius iOS.

Com desactivar Messenger en dispositius iOS

Només podeu desactivar Messenger si anteriorment heu desactivat el vostre compte de Facebook.

Per desactivar Messenger després d’haver desactivat el vostre compte de Facebook, seguiu el procés:

  1. Obriu l’aplicació Messenger al vostre telèfon.
  2. Toqueu la imatge de perfil situada a la cantonada superior esquerra.
  3. Seleccioneu Legal & Polítiques > Desactiva el missatger.
  4. Finalment, toca Desactivar.

Igualment per als usuaris d’Android, la nova versió Android de Facebook Messenger tampoc té l’opció de desactivar el missatger.

No obstant això, per a aquells que no tinguin la versió més recent i encara no hagin actualitzat l’aplicació, poden desactivar Messenger en algun moment amb els passos següents.

Com desactivar Messenger en dispositius Android

  1. Obre l’aplicació Messenger.
  2. Toqueu la imatge de perfil que hi ha a l’extrem superior esquerre.
  3. Seleccioneu Legal & Polítiques > Desactiva el missatger.
  4. va menjar per la darrera vegada.

Si heu actualitzat l’aplicació i voleu sortir de la graella completament, potser voldreu plantejar-vos suprimir definitivament el vostre compte de Facebook i desfer-vos de la molèstia de la gent del missatger..

També teniu una bona opció per desactivar totes les notificacions procedents de l’aplicació ajustant la seva configuració del telèfon o simplement suprimeix l’aplicació facebook del telèfon..

Desactivar Messenger val la pena?

Després de desactivar el missatger de Facebook, ningú podrà enviar missatges i revisar el seu perfil fins que no el reactivi.

Com heu dit anteriorment, primer cal desactivar el vostre compte de Facebook per desactivar el missatger.

Si reactiveu el Facebook Messenger, reactivareu automàticament el vostre compte de Facebook i hi ha possibilitats que comenceu a rebre sol·licituds dels usuaris molestos, de manera que haureu de desactivar el vostre compte de Facebook per segona vegada.

Malauradament, si suprimiu completament el vostre compte de Facebook, també perdreu l’accés al missatger i no recupereu mai els missatges antics.

Quan utilitzeu Messenger o qualsevol altra aplicació de xat, heu d’utilitzar una VPN per assegurar les vostres converses en línia. Això és per protegir les vostres converses de pirates informàtics i informàtics.

Preguntes freqüents

Què passa quan desactiveu Messenger?

Quan desactiveu Messenger, les persones de Facebook no podran enviar missatges, trucar ni fer una videotrucada amb vosaltres. No apareixerà a la seva Missatgeria com en línia.

La desactivació de Facebook desactiva el missatger?

La desactivació del vostre compte de Facebook no desactivarà el vostre compte de Messenger. Messenger és una aplicació separada de l’aplicació de Facebook.

Com desactivo Facebook?

Aquí teniu el procés de desactivació de Facebook:

  • Dirigiu-vos al vostre Facebook “Configuració”
  • En general, busqueu les opcions per trobar ‘Desactiva el teu compte’
  • Feu clic a Desactivació i supressió, després feu clic Continuar amb la desactivació del compte i confirmeu.

Podeu desactivar Facebook i utilitzar encara missatger?

Sí. Com que Messenger és una aplicació independent, no requereix de manera predeterminada un compte de Facebook. Tot i això, podeu enllaçar el vostre compte de Facebook amb Messenger.

Com reactivar Facebook Messenger?

Reactivar Facebook Messenger és senzill. Aquí teniu el procés:

  • Baixeu i instal·leu l’aplicació Messenger
  • Inicieu la sessió amb el vostre compte de Facebook
    Escriviu la vostra adreça de correu electrònic / número de telèfon i contrasenya

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me