Com configurar els perfils d’usuaris a Kodi 18


Com configurar els perfils d’usuaris a Kodi 18

Publicat: 02 de juliol de 2019


Cada usuari de Kodi pot crear diferents perfils de Kodi fàcilment. Obteniu informació sobre com configurar perfils d’usuaris a Kodi en aquesta guia. A més, utilitzeu PureVPN per només 0,99 dòlars per accedir a més addons i millorar la privadesa als vostres dispositius de reproducció. Matar l’avorriment de bloqueig i transmetre el Kodi tant com vulguis.

Què són els perfils Kodi?

Kodi permet als usuaris crear diferents perfils i canviar-los amb un clic del ratolí. El perfil predeterminat (administrador) que primer heu creat s’anomena “mestre” i es pot utilitzar més per crear qualsevol nombre de perfils per a diversos usuaris. Aquesta característica permet als usuaris bloquejar l’accés a una xarxa o carpeta específica, crear i personalitzar diferents biblioteques de suports i configurar complements.

Fins i tot permet als usuaris disposar de fonts RSS i mapes de claus individuals. Canviar entre els perfils també és molt fàcil i els usuaris poden gaudir d’una experiència personalitzada de Kodi al mateix dispositiu.

Per què configureu diferents perfils Kodi?

Per crear biblioteques de mitjans segregades

A tots els usuaris els agrada personalitzar les seves biblioteques en funció de les seves necessitats i gustos. Aquesta característica resulta molt útil per als usuaris que els agrada compartir el seu dispositiu amb els seus amics, però no volen que embrutin cap configuració important ni els permetin accedir a les seves carpetes personals..

També podeu crear biblioteques de mitjans separats perquè tots els usuaris puguin gaudir de la seva pròpia experiència Kodi sense que hi hagi interferències.

Per provar diferents complements de Kodi

Els perfils de Kodi també són populars entre els usuaris de Kodi de nivell avançat que sempre estan a la recerca de nous complements per provar-los. Tot i això, aquests molts experiments poden fer que la biblioteca Kodi es congestionés. Si també sou un usuari pro-Kodi, podeu evitar la molèstia creant dos perfils separats. Un per a proves i un d’ús personal.

Per configurar una versió Kodi amable per a nens

Internet està inundant amb informació de fàcil accés, tant bona com dolenta. Així, ha esdevingut molt difícil restringir els nens a accedir a qualsevol contingut explícit. Aquesta funció és millor per als pares que busquen una versió de Kodi adaptada per a nens amb una interfície senzilla i accés controlat al contingut i complements.

Com configurar els perfils d’usuaris a Kodi 18.2 Leia

Els perfils Kodi són molt divertits d’utilitzar i fàcil d’instal·lar. Aquí hi ha una manera senzilla de crear-ne un.

Pas 1: Inicieu Kodi al dispositiu

Pas 2: Trieu “Sistema” a la part superior esquerra de la pantalla amb la icona que sembla un avís

Pas 3: Ara, aneu a “Configuració del perfil”

Pas 4: A la subcategoria de perfils, podreu veure tots els perfils que heu creat prèviament. Si configureu un nou perfil d’usuari per primera vegada, només veureu el perfil d’administrador anomenat “Usuari principal”. Ara, seleccioneu “Afegir perfil” a la dreta per crear un perfil nou..

Pas 5: Apareixerà un quadre de text i us haureu d’introduir un “nom de perfil”.

Pas 6: Seleccioneu “D’acord” un cop acabat

Pas 7: Ara, una casella apareixerà amb el nom de “Navegador per a la carpeta”. Només cal deixar-la buida i triar “D’acord”.

Pas 8:

 • Nom del perfil: aquí podeu canviar el nom del perfil
 • Imatge de perfil – Aquí afegiu una imatge específica perquè el perfil es pugui identificar fàcilment
 • Directori de perfils: aquí podeu configurar una contrasenya per a un tipus de contingut específic. Per exemple, podeu definir diferents panys per a vídeos, música, complements, administrador de fitxers, etc. amb una contrasenya de text, una contrasenya numèrica o una combinació. Això és òptim per configurar una versió Kodi apta per a nens amb accés controlat o limitat
 • Fonts de suports: aquesta carpeta té totes les pel·lícules i programes de televisió disponibles. Tot i que el millor és deixar aquesta opció sincronitzada amb el perfil d’administrador, també podeu tenir dues carpetes completament separades. Permet les opcions a continuació.
  Separada: separa la informació sobre suports amb tot el control
  Compartit amb els valors predeterminats: compartiu informació de suports amb l’usuari principal amb un control complet
  Compartit amb els valors predeterminats (només de lectura): compartiu informació de suports amb els usuaris predeterminats, mentre que el codi mestre el bloqueja
  Separat (bloquejat): permet que el perfil tingui informació multimèdia separada amb l’usuari predeterminat, però no es pot canviar sense habilitar el codi mestre
 • Informació sobre suports: aquí podeu configurar informació independent per a peces de suports per a cada perfil d’usuari. Ofereix les mateixes opcions que les “Fonts de suports”, però us recomanem deixar aquest “separat” per crear perfils individuals

Si no esteu segurs de quins canvis cal fer a la configuració o a les fonts de suports anteriors, no dubteu a deixar-ho com a valor predeterminat.

Per fer les coses per separat, també podeu tenir una còpia única d’informació i fonts de suports al següent pas. Aquesta opció només permet copiar la configuració existent com a punt de partida, mentre que la informació de les fonts i de la informació es manté separat.

Com canviar els perfils dels usuaris en Kodi

Ara que ja sabeu crear diversos perfils d’usuaris a Kodi, potser voldreu saber com canviar d’entre aquests perfils. Aquí hi ha una manera senzilla de fer-ho.

 1. Llança Kodi
 2. Vés a “Configuració”
 3. Trieu “Configuració del perfil.”
 4. Feu clic a “Perfils” a la barra lateral esquerra
 5. Feu clic amb el botó dret al perfil que voleu obrir
 6. Feu clic a “Carrega perfil”.
 7. Kodi trigarà uns segons en carregar-se i el teu perfil estarà llest per utilitzar-lo

Com ajustar la configuració del perfil a Kodi

Ara que ja sabeu crear diversos perfils i canviar-los. El següent pas és aprendre a ajustar la configuració de cadascun dels perfils. Seguiu els passos següents.

 1. Llança Kodi
 2. Vés a “Configuració”
 3. Després, “Configuració del perfil”
 4. Trieu “General” a la barra lateral esquerra
 5. Apareixerà dues opcions

Mostra la pantalla d’inici de sessió a l’inici: si voleu evitar que altres usuaris accedeixin al vostre perfil i al seu contingut, aquesta opció us assegureu que, sempre que algú intenti accedir a Kodi, se li demanarà que trieu un perfil i que introduïu una contrasenya..

Inici de sessió automàtic en l’inici: aquesta opció us permet triar quin perfil s’utilitzarà com a principal quan s’inicia Kodi. Normalment, aquest conjunt del darrer perfil de sessió iniciada; podeu utilitzar aquesta opció per fer de qualsevol perfil qualsevol perfil.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me