Com accelerar Internet


Com accelerar Internet

Hem provat 8 maneres d’accelerar internet. Abans de provar cada opció, comenceu a col·locar de nou el vostre enrutador

Avui en dia, gairebé tot es fa a la xarxa o a Internet. Per tant, si voleu una experiència sense problemes mitjançant Internet o si voleu ser competitius en negocis, haureu de tenir un servei d’Internet (HSI) excel·lent, estable i segur..

Amb una Internet d’alta velocitat, obté una millor connexió a Internet que és beneficiosa quan es comunica amb clients de diversos racons del món. Podeu compartir documents i col·laborar ràpidament en temps real amb missatgeria instantània i altres programes empresarials orientats. També us permet aprofitar millor les tecnologies emergents.

A més, una Internet d’alta velocitat permetrà reduir costos aprofitant les tecnologies existents. Amb aquest tutorial, podeu aprendre algunes maneres fàcils d’accelerar la vostra forma que torni a funcionar com a nou!

Canvieu el servidor DNS

Quan publiqueu una sol·licitud per a un determinat URL, el dispositiu cercarà les adreces per dirigir-vos el lloc web indicat. El servidor DNS escollit pot afectar el temps de càrrega d’una pàgina web.

Podeu canviar el servidor DNS predeterminat, que és probable que proporcione el vostre ISP (proveïdor de serveis d’Internet) al dispositiu o al punt d’accés (encaminador).

Per canviar el servidor DNS a Windows 10, seguiu els passos que es descriuen a continuació:

  • Obriu el Tauler de control
  • Toqueu a la xarxa i a Internet
  • Seleccioneu Centre de Xarxa i Compartir
  • Seleccioneu Canvia la configuració de l’adaptador
  • Vés a la finestra Propietats de la xarxa per a la qual es vol canviar el servidor DNS.
  • Seleccioneu Protocol d’Internet Versió 4 (TCP / IPv4)
  • Seleccioneu Propietats
  • Escriviu l’adreça IP del servidor DNS preferit
  • Feu clic a D’acord

Negocia amb el vostre PDI

Si experimenteu una connexió a Internet lenta, el millor que podeu fer és provar la vostra velocitat. Aquesta és la velocitat amb la qual funciona la vostra connexió sense cap tipus d’interferència d’altres programes. Proveu i realitzeu diferents proves de velocitat en diverses hores del dia i de la nit.

Si observeu un patró, això podria ser un problema amb l’ISP. Per tant, haurà de trucar i parlar amb ells. Tingueu en compte que un dels problemes més importants que fan que la velocitat de les connexions a Internet es redueixi és que les empreses d’Internet no solen enviar la velocitat de connexió adequada a la vostra ubicació.

ISP

Ruta de resposta

Qualsevol interferència pot afectar el senyal Wi-Fi. Atès que les interferències redueixen la velocitat d’Internet, hauríeu de reduir la gamma del dispositiu Wi-Fi. Si utilitzeu encaminadors sensibles, podreu gaudir de la freqüència menys utilitzada de 5 GHz amb facilitat.

Aquests dispositius no requereixen un mòdem extern per comunicar-se a través d’una línia de cable o DSL. Amb aquest dispositiu, podeu millorar la vostra connexió a Internet quan Internet és lenta. Tingueu en compte que si el vostre enrutador no està protegit correctament, pot ser que altres persones utilitzin l’amplada de banda sense tenir cap idea. Per tant, és fonamental protegir el vostre enrutador si voleu una velocitat més gran d’internet.

ruta

Utilitzeu un bloc d’anuncis per bloquejar els anuncis

No hi ha dubte que els anuncis són molestos, però poden incomodar la vostra experiència de navegació, sobretot si la connexió a Internet és lenta. Tingueu en compte que quan es carreguen aquests anuncis, obtenen més dades de diversos servidors i això requereix una espera més llarga abans que es carregui el web. Es recomana reduir la quantitat de dades enviades al vostre ordinador mitjançant l’ús de bloquejadors d’anuncis.

Si feu aquest moviment intel·ligent, podeu millorar la velocitat de navegació ja que els anuncis normalment es carreguen abans que altres continguts de la pàgina web. A més, fa que l’experiència d’Internet sigui més suportable.

bloquejador d’anuncis

Manteniu-vos dins dels límits de dades

Diversos ISP imposen restriccions a la quantitat de dades que podeu transferir en línia. Per descomptat, això dependrà del que vulgueu fer en línia. Per exemple, la transmissió d’una hora de TV requereix moltes dades que poden superar els 2 GB.

Mentre que, si només voleu enviar o rebre un correu electrònic, només podeu utilitzar diversos megabytes. Aquests proveïdors de serveis fan servir l’acceleració a Internet per descoratjar l’ús innecessari i imposar l’ample de banda. La vostra millor solució, si la vostra necessitat és consumir més ample de banda, és utilitzar una VPN.

Vostè pot estar enganxat o no depenent de l’ISP. És important tenir en compte que sempre heu d’utilitzar el xifratge per evitar el funcionament del sistema operatiu i una VPN és el que us permet al vostre funcionament. Si no ho feu, podreu ser demandats per MPAA.

tapa d’ample de banda

Realitzeu una exploració antivirus

Els virus són una gran raó per la qual les connexions a Internet funcionen lentament. Es tracta d’aplicacions de programari petites que fan diverses coses indesitjables al vostre PC. El més perillós és el que treballen els virus "envia" informació relacionada amb el pirata informàtic que ha creat el virus.

Aquesta utilitza la vostra connexió a Internet i pot ocupar una gran amplada de banda, fent-la funcionar més lent. Per assegurar-vos que el vostre ordinador estigui lliure de virus o spyware, heu de descarregar una eina antivirus i utilitzar-la per escanejar el vostre sistema. Hi ha moltes eines gratuïtes útils.

Tanmateix, no descarregueu pràcticament cap programari que estigui disponible en línia, proveu-lo de conformar-vos amb un programari amb qualificacions altes i ressenyes positives.

tallafoc

Utilitzeu LAN sense fil

La LAN és un tipus de xarxa de comunicacions de dades que té un abast geogràfic limitat. Internet és ràpid i us permetrà compartir els vostres equips de Windows amb qualsevol dispositiu activat amb Wi-Fi.

Amb aquesta configuració, no necessàriament necessiteu habilitats tècniques, ja que és fàcil d’utilitzar, permetent-vos compartir la vostra connexió amb només fer clic en un botó. A més, no necessiteu cap equip ni cordó addicional. Amb aquesta connexió Wi-Fi, podeu tenir una connexió a Internet segura i ràpida en molt poc temps.

Ethernet

Configura el teu encaminador

En dirigir-vos a la configuració del vostre enrutador, podeu descobrir nombrosos punts que es poden millorar per a una velocitat òptima d’internet. Com que cada encaminador té un tauler de control diferent, hauríeu de revisar la configuració del vostre encaminador abans de fer cap canvi.

plafó d’administració

Conclusió

L’ordinador personal, quan és nou, no conté cap informació ni fitxers no desitjats. El sistema és bo i funciona sense obstacle per complir totes les necessitats informàtiques. Després d’utilitzar-lo durant uns quants mesos, aquesta situació canvia completament.

Comenceu a experimentar problemes que redueixen la velocitat de l’ordinador; la pantalla de l’ordinador es congela regularment mentre utilitzeu l’ordinador. Si aquesta petita prova no afecta la velocitat de navegació, l’internet i el sistema sense fils de casa vostra o d’oficina no n’és el culpable.

I en aquest moment, haureu d’aconseguir que el proveïdor de serveis d’Internet us ajudi. Comproveu la millor manera de fer-ho. De vegades, el xat en directe pot ser més ràpid amb representacions del servei que un telèfon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me