Com accedir a llocs Reddit, YouTube, Vimeo i bloquejats a Indonèsia


Com accedir a Reddit, YouTube, Vimeo & Llocs bloquejats a Indonèsia

Publicat: 17 de desembre de 2019

Diversos llocs web i serveis estan restringits per a l’accés a Indonèsia. A continuació, es mostra com podeu accedir a Reddit, YouTube, Vimeo i altres llocs bloquejats a Indonèsia amb PureVPN.

Molts serveis estan bloquejats a la regió. Aquí teniu per què

Indonèsia és un d’aquells països que tenen lleis i regulacions estrictes per a totes les formes de contingut en línia que la seva gent pugui accedir. Molts serveis i llocs web que el govern indonèsia considera inadequats han estat restringits al país pels ISP regionals.

Com accedir a serveis restringits a Indonèsia?

La resposta és, una VPN. És la forma més segura i fàcil d’accedir a qualsevol servei restringit des de qualsevol part del món sense comprometre la vostra privadesa. És important saber que hi ha molts serveis VPN gratuïts disponibles en línia que asseguren permetre l’accés a llocs restringits, però no són fiables. En canvi, poden comprometre la vostra seguretat en línia i fer-te caure presa de ciberdelinqüents.

El que necessiteu és una VPN premium que ha estat optimitzada per a la transmissió i la privadesa. El millor VPN en streaming, rendible i fiable és PureVPN. Us permet canviar de manera immediata la vostra ubicació des d’Indonèsia a qualsevol altra regió que trieu i accedir al contingut que no està disponible a la regió.

Per què PureVPN?

PureVPN és la millor VPN optimitzada per a la transmissió en temps real. Fa que els usuaris siguin completament anònims en línia, permetent-los accedir al contingut sense cap tipus de limitació o restricció. Amb més de 2.000 servidors distribuïts a tot el món a més de 180 ciutats diferents, PureVPN compta amb la xarxa de servidors més àmplia que assegura un 99,9% de temps de vida per a tots els usuaris de tot el món..

Quan us connecteu a PureVPN, la vostra adreça IP, que oculta la vostra ubicació actual, serà substituïda per una nova adreça IP pseudo adscrita per PureVPN. La nova adreça IP es pot basar en qualsevol lloc que desitgeu. Si seleccioneu els EUA, la vostra nova adreça IP es basarà als EUA, la qual cosa us permetrà accedir a tot el contingut que no estigui disponible a Indonèsia, però que sigui accessible des dels EUA..

Com accedir a Reddit a Indonèsia?

Reddit és un fòrum de mitjans de comunicació social molt popular on la gent pot opinar sobre temes i “promocionar” comentaris d’altres usuaris útils. Tot i això, Reddit ha estat infame per la nuesa i la resta de continguts inapropiats.

El govern indonèsia ha decidit mantenir Reddit inaccessible als internautes locals. Tot i això, amb una VPN de streaming premium com PureVPN, podeu accedir a Reddit en pocs clics. A continuació, es mostra com podeu fer això.

 • Inscriviu-vos a PureVPN
 • Obteniu PureVPN per al dispositiu.
 • Inicieu l’aplicació PureVPN i inicieu la sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya.
 • Seleccioneu els EUA de la llista de països disponibles i feu clic a Connecta.
 • Un cop connectat, visiteu Reddit.

Com accedir a YouTube a Indonèsia?

Uns quants anys enrere, YouTube va ser bloquejat temporalment a Indonèsia a causa del contingut polèmic que es va penjar al damunt. En aquell moment, ningú no va poder accedir a YouTube. Fins i tot ara, hi ha algunes regions d’Indonèsia on YouTube no funciona correctament o s’enfronta sovint a interrupcions regionals. Tanmateix, podeu defugir totes les limitacions regionals i accedir a YouTube fàcilment.

Tot el que heu de fer és connectar-vos a PureVPN i canviar la vostra ubicació des d’Indonèsia als Estats Units. Un cop connectat, podreu accedir a YouTube així com a moltes funcions secretes com ara YouTube Music.

A continuació, es mostra com podeu fer-ho amb PureVPN en pocs clics.

 • Inscriviu-vos a PureVPN
 • Obteniu PureVPN per al vostre dispositiu de reproducció
 • Inicieu la sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya PureVPN
 • Seleccioneu els EUA com a ubicació preferida.
 • Connecta i accedeix a YouTube al teu dispositiu de reproducció.

Com accedir a Vimeo a Indonèsia?

Vimeo ha estat bloquejat a Indonèsia des de fa uns mesos. Els organismes reguladors en línia d’Indonèsia van declarar que el contingut de Vimeo conté nuesa, material sexual i altre contingut inadequat i van decidir bloquejar-lo a la regió..

Aquesta mesura del govern indonèsia ha causat molts problemes a les persones. Vimeo és un servei gratuït de transmissió de vídeo gratuït més destacat, que milers de persones confien en tutorials, presentacions i altre contingut informatiu..

Si teniu problemes similars a causa de la prohibició de vídeo vigent a Indonèsia, podeu utilitzar PureVPN per accedir-hi a l’instant. A continuació, es mostra com podeu fer això.

 • Inscriviu-vos a PureVPN
 • Obteniu PureVPN per al vostre dispositiu de reproducció
 • Inicieu sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya
 • Cerqueu els EUA a la llista de països disponibles i connecteu-vos
 • Un cop connectat, accedeix a Vimeo i inicia la reproducció.

Com accedir a altres serveis bloquejats a Indonèsia?

A banda dels serveis que s’han esmentat anteriorment, hi ha un gran nombre d’altres llocs web i serveis bloquejats a Indonèsia. A causa de diferents motius esmentats per a cada bloqueig del lloc web, hi ha una enorme part d’Internet que continua sent inaccessible a Indonèsia..

Si hi ha algun lloc web o servei al qual vulgueu accedir, però no es pot degut a les prohibicions i limitacions que el govern indonèsia va posar en pràctica, podeu evadir-vos de totes les prohibicions i accedir als vostres continguts i serveis desitjats en només uns clics..

A continuació, es mostra com es pot fer això en només uns clics.

 • Inscriviu-vos a PureVPN
 • Descarregueu PureVPN per al vostre dispositiu de reproducció
 • Inicieu l’aplicació PureVPN al dispositiu de reproducció
 • Seleccioneu els EUA de la llista de països disponibles i connecteu-vos
 • Un cop connectat, visiteu el lloc web restringit al qual no podíeu accedir anteriorment

Món Final

PureVPN no és només una eina que us permet accedir a serveis i llocs web restringits, sinó que també és un kit complet de protecció contra la ciberseguretat que us mantindrà segur en línia en tot moment. Et proporciona un anonimat complet en línia, que et permet mantenir-te fora de seguretat de tots els cibercriments, com ara el pirateria, el robatori d’identitat digital i el ransomware..

En els temps actuals, quan la ciberdelinqüència és sempre alta, és extremadament important protegir la vostra reputació en línia i protegir les vostres dades i dispositius a les persones malintencionades que vulguin robar les vostres dades i utilitzar-les per males formes contra la vostra voluntat i interessos..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me