Com accedir a la música KuGou fora de la Xina


Com accedir a la música KuGou fora de la Xina

Publicat: 17 de febrer de 2019

KuGou és una popular aplicació de descàrrega i descàrrega de música xinesa amb la biblioteca més completa de contingut d’àudio. No obstant això, per accedir-hi des de fora de la Xina, haureu de seguir aquests quatre senzills passos a continuació:

 1. Obteniu un compte PureVPN.
 2. Baixeu i instal·leu l’aplicació PureVPN per al vostre dispositiu.
 3. Trieu Xina com a ubicació del servidor preferit.
 4. Vés a KuGou i comença a reproduir les cançons preferides!

Amb més de 450 milions d’usuaris actius mensuals, KuGou és un dels serveis de streaming de música més grans del món. Propietat de la música Tencent, és també la millor plataforma de música en línia de la Xina, amb una quota de mercat del 28 per cent.

KuGou ofereix una àmplia biblioteca de música, que podeu transmetre o descarregar de forma gratuïta. Compta amb un motor de cerca per facilitar la descoberta de música i permet als usuaris fer comentaris, seguir artistes, guanyar monedes de cançons i crear llistes de reproducció.

Malauradament, KuGou només és accessible per a aquells que viuen a la Xina continental. No podreu utilitzar-lo des de qualsevol lloc tret que us connecteu des d’una adreça IP xinesa, i aquí és on us pot ajudar una xarxa privada virtual!

Però abans d’arribar a això, anem a discutir per què KuGou no està disponible fora de la Xina:

Per què KuGou no funciona als EUA??

No trobareu cap problema quan accedeixi al lloc web de KuGou, independentment del lloc on esteu. Tanmateix, quan intenteu reproduir una pista, apareixerà un error en afirmar que el servei no està disponible al vostre país.

Però, per què passa això? A causa dels acords sobre drets d’autor, KuGou utilitza tecnologia de bloqueig geogràfic per limitar el seu contingut als oients a la Xina. Això vol dir que no podreu reproduir música a KuGou si proveniu dels EUA o de qualsevol altre país.

Com accedir a KuGou fora de la Xina?

Llavors, us podríeu preguntar: “Com feu que KuGou funcioni fora de la Xina?” Bé, no és cap coeteria.

Per accedir-hi des de qualsevol lloc, necessitareu una VPN per obtenir una adreça IP xinesa i evitar aquests bloqueigs.

Trucant a KuGou creient que esteu situat a la Xina, podreu reproduir el contingut d’àudio sobre ell.

Una VPN és una forma ideal de protegir les vostres dades personals, però també resulta útil per navegar per Internet sense restriccions!

Seguiu aquests senzills passos per desbloquejar KuGou des de l’estranger:

 • Subscriviu-vos a PureVPN.
 • Baixeu i instal·leu PureVPN per al dispositiu.
 • Obriu l’aplicació / client i inicieu la sessió amb les vostres credencials.
 • Seleccioneu la Xina com a ubicació del servidor que desitgeu.
 • Escorreu KuGou sense problemes!

Com desbloquejar KuGou a iPhone?

Si voleu accedir a KuGou al vostre iPhone, heu d’instal·lar la seva aplicació dedicada disponible a l’App Store. Tanmateix, com que no estarà disponible al vostre país, és fonamental canviar la vostra regió d’App Store a Xina.

Un cop acabat, seguiu aquests senzills passos per desbloquejar KuGou a iPhone:

 • Baixeu l’aplicació per a iPhone KuGou.
 • Inicieu sessió amb PureVPN mitjançant el vostre nom d’usuari i contrasenya.
 • Connecteu-vos a un servidor de la Xina.
 • Llanceu KuGou i escolteu-lo!

Com desbloquejar KuGou a Android?

Si voleu accedir a KuGou al dispositiu Android, el servei de reproducció de música té una aplicació dedicada disponible a Play Store. Però per instal·lar-lo des del vostre país, haureu de canviar la vostra regió de Play Store a Xina.

Un cop acabat, seguiu aquests senzills passos per desbloquejar KuGou a Android:

 • Baixeu l’aplicació per a Android KuGou.
 • Inicieu sessió amb PureVPN mitjançant el vostre nom d’usuari i contrasenya.
 • Connecteu-vos a un servidor de la Xina.
 • Llanceu KuGou i escolteu-lo!

Accediu a altres aplicacions de reproducció de música xinesa amb PureVPN!

No podeu trobar la música que vulgueu a KuGou? Cap problema! Hi ha una gran quantitat d’altres serveis de reproducció de música xinesa també, com QQ Music, Baidu i Xiami Music. Amb PureVPN al dispositiu, podeu canviar la vostra ubicació virtual a Xina i accedir-hi.

Disposem d’una xarxa cada vegada més gran de més de 2.000 servidors VPN i 300.000 IP a més de 140 països del món, inclòs la Xina. A més, sempre tindreu la velocitat més ràpida, ja que oferim centenars de servidors de streaming dedicats.

En connectar-se al nostre servei, es protegeix tot el trànsit mitjançant algorismes de xifrat de primera línia. Això fa que sigui impossible que tercers, com ara ISP, hackers i governs, sàpiguen què estàs en línia.

PureVPN ofereix aplicacions fàcils d’utilitzar per a totes les plataformes d’escriptori i mòbils principals, que contenen funcions imprescindibles com l’interruptor de matar a Internet, el túnel vessat, així com IPv6, DNS i protecció contra filtracions WebRTC..

A més, tots els nostres plans estan inclosos en una generosa política de reembossament de 31 dies. Això us dóna l’oportunitat de provar PureVPN per accedir a KuGou i altres serveis de reproducció de música xinesa, completament sense risc!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me