Botigues de cafè amb WiFi a prop meu


Botigues de cafè amb WiFi a prop meu

Moltes cafeteries de bona reputació, com Starbucks, han començat a oferir WiFi gratuïta a la cafeteria per retenir els seus clients durant períodes més llargs, ja que això ha demostrat augmentar les vendes. Sortir al vostre cafè preferit amb WiFi té els seus avantatges.

La nostra vida diària gira al voltant de l’ús d’una connexió a Internet d’alta velocitat per avançar en la nostra vida quotidiana. Ja sigui per fer una compra en línia, interactuar a les xarxes socials o mantenir-se en contacte amb els assumptes mundials, cal tenir un accés a internet WiFi 24 hores al dia prop teu.

Per necessitat de tenir una connexió a Internet en tot moment, els restaurants, les cafeteries i els parcs propers disposen d’hotspots Wi-Fi repartits per ciutats senceres.

De la mateixa manera, moltes cafeteries de renom com Starbucks han començat a regalar a la cafeteria WiFi gratuïta per retenir els seus clients durant períodes més llargs, ja que això ha demostrat augmentar les vendes. Sortir al vostre cafè preferit amb WiFi té els seus avantatges.

Per exemple, moltes cafeteries de treball ofereixen descomptes o, fins i tot, fins i tot cafè gratuït només amb iniciar-se a la seva xarxa. De manera que això proporciona una certa motivació per a les persones que poden visitar cafès laborals per dur a terme les seves reunions i fins i tot tenir el seu cafè calent favorit esperant-los a la taula. Així, els estudiants que busquen una cafeteria on estudiar o simplement dirigir-se a la seva cafeteria tarda-nit poden seguir llegint aquesta guia, que us donarà directrius per a aquells llocs que ofereixen WiFi..

Botigues de cafè amb WiFi Near Me

Starbucks

Probablement conegueu la popularitat creixent de bunyols Dunkin a tot el món, sobretot als Estats Units. Però és possible que no tingueu ni idea que els bunyols Dunkin ofereixen connectivitat WiFi gratuïta a tots els seus milers de punts de venda a tot el món.

Encara un dels gegants més grans del cafè, Starbucks es va associar recentment amb Google per integrar la seva WiFi gratuïta, amb accés il·limitat als seus clients i perspectives. Les cafeteries amb WiFi a prop teu és el que vol qualsevol persona que només pugui gaudir del seu cafè i tenir accés a Internet en tot moment.

Starbucks té els seus punts de venda distribuïts arreu del món, de manera que la gent que es pregunta com trobar cafès Starbucks amb WiFi a prop meu no s’hauria de preocupar per la seva àmplia disponibilitat. A continuació, es detallen alguns dels països més populars on trobareu Starbucks:

 • Estats Units
 • Corea del Sud
 • Mèxic
 • Regne Unit

Donuts Dunkin

Els bunyols Dunkin no només són coneguts pel seu menjar i els seus bunyols que donen aigua a la boca, sinó que també són una cadena alimentària que ofereix un entorn fantàstic per estudiar i treballar. Els estudiants poden aprofitar al màxim aquesta situació dirigint-se a una de les preses de bunyols de Dunkin i estudiar els seus exàmens i gaudir de les seves delicioses gelades. Aquestes cafeteries estan obertes a la nit, així que no dubteu a agafar un mos. A continuació, es mencionen algunes de les ciutats més populars dels Estats Units on es pot trobar una botiga Dunkin.

 • Nova York
 • Massachusetts
 • Florida
 • Nova Jersey

Joe i el suc

Joe i el suc del Regne Unit, Londres ofereix WiFi gratuïta, així com un gran cafè. Així, mentre passegeu per Londres i s’aturen a Joe i al suc d’alguns batuts i servei de WiFi gratuït és un paquet complet per a la majoria de la gent. Fundada el 2002, Joe i la companyia de cafè Juice han estat nomenats favorits per molts i cauen 3r en la línia de la connexió WiFi més ràpida segons les nostres proves.

 • Nova York
 • Massachusetts
 • Florida
 • Nova Jersey

Els de Tim Horton

Tim Horton arriba al quart lloc en proporcionar el millor servei WiFi. Situat al Canadà, podeu connectar-vos amb el seu cafè tranquil hotspot WiFi i gaudir del vostre deliciós espresso en tranquil·litat. Mitjançant l’ordinador portàtil o el telèfon intel·ligent podeu triar entre dos dels seus serveis: WiFi bàsic i WiFi plus. El servei WiFi plus ofereix una connexió amb el dispositiu i proporciona als seus clients accés a Internet a tota velocitat.

Fava de cafè i fulla de te

A qui no li agradaria prendre un glop d’aquell cremós cafè “Dulce de leche”? Doncs no simplement enderroqueu-vos i feu la deliciosa delícia a una botiga de cafè i fulles de te. El que més ofereix és una connexió a Internet ràpida amb el dispositiu mòbil, amb l’alta demanda d’accés WiFi a les seves botigues. El servei WiFi és gratuït i ofereix un servei fàcil de connectar per proporcionar la millor connexió a Internet possible.

Trobar una connexió WiFi pública

Segons si us trobeu i proveu de trobar Internet sense ISP, podeu trobar una connexió WiFi pública a prop de les vostres proximitats, per exemple, a cafeteries, restaurants, biblioteca, parcs i molts altres llocs. Tot i això, les xarxes públiques poden fer-lo vulnerable a les amenaces cibernètiques. Seguiu aquests passos per mantenir-vos segur quan utilitzeu WiFi pública a hotspots com cafeteries properes.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me