Accés instantàniament a Snapchat des d’on vulguis!


Accediu instantàniament a Snapchat des d’on vulgueu!

Snapchat està bloquejat a la vostra oficina o regió? A continuació, utilitzeu una VPN per obtenir accés. Obteniu PureVPN per només 0,99 dòlars per accedir a Snapchat on vulgueu i exploreu tot el nou durant el bloqueig.

Obteniu PureVPN Garantia de devolució de diners de 31 dies

Com configurar una VPN per a Snapchat?

Configura una VPN per a Snapchat en tres senzills passos:

instagram amb purevpn

descarregar

i subscriviu-vos a una VPN

servidor instagram vpn

Connecta’t

Connexió a un servidor nord-americà

obtenir instagram

Llest

Ara està preparat per Snapchat

Per què fer servir una VPN per a Snapchat?

Trobareu “nazis de les xarxes socials” a tot arreu. De vegades, és el propi govern, mentre que altres vegades pot ser la gent de la vostra escola o lloc de treball. Amb PureVPN, podeu anul·lar les restriccions i accedir a Snapchat fàcilment des de qualsevol lloc.

Protegir

Per què necessita una VPN per Snapchat?

Una VPN Snapchat fiable recorreria un llarg camí per alleujar els vostres problemes d’internet:

  • Censura

  • Tallafoc

  • Robatori de dades

  • Privacitat

  • Seguiment

La censura en línia és important en moltes regions entre les quals la Xina, Síria i Corea del Nord, per citar algunes. El govern imposa la censura a Internet per restringir als usuaris que accedeixin a contingut que conté visions polítiques o religioses despectives, imatges ofensives i molt més. Tot i això, moltes vegades, també es prohibeix regular la llibertat d’expressió.

Una VPN per a Snapchat us pot ajudar a superar aquestes restriccions molestes i accedir a l’aplicació des de qualsevol lloc. PureVPN us ofereix accés il·limitat als seus més de 2.000 servidors ubicats a més de 180 ciutats del món. Com a resultat, teniu centenars de maneres d’accedir a Snapchat i evitar la censura.

No es nega que Snapchat és força addictiu. Té milions d’usuaris, i una part majoritària inclouen adolescents i joves. A més, l’ús constant de l’aplicació és per això que normalment es bloqueja a les escoles, col·legis i llocs de treball. Al cap i a la fi, si la gent passa la major part del temps fent snapchat, no estaria atenta a les seves classes ni productiva al lloc de treball.

Tot i això, hi ha moments que necessiteu alguna cosa per deixar-vos anar desprès d’un llarg dia de feina o d’estudi. PureVPN us pot ajudar a apagar el tallafoc al vostre lloc de treball o a l’escola ajudant-vos a fer malbé l’adreça IP. A més, quan la vostra IP real es fa malbé, podríeu accedir a contingut més tallafoc amb facilitat.

Restaurants, hotels, centres comercials & les cafeteries ofereixen una manera còmoda perquè els usuaris utilitzin Snapchat. Al cap i a la fi, aquests llocs disposen de WiFi pública i constitueixen un lloc excel·lent per crear i compartir “Instantànies”. No obstant això, aquestes xarxes no són tan segures com les de casa o de l’oficina. De fet, alguns hotspots gratuïts són especialment creats pels pirates informàtics per atreure els usuaris que no tinguin dubtes i mirar les seves activitats. Alguns fins i tot anirien més enllà i robarien les imatges per fer xantatge a les víctimes després.

Com a usuari de Snapchat, sens dubte voldreu mantenir el vostre compte segur i les vostres imatges personals. Si és així, necessitareu el xifrat robust que ve amb una VPN per a Snapchat. Després d’haver equipat el dispositiu amb una VPN, podeu compartir el contingut perfecte amb els vostres éssers estimats sense preocupar-vos que algú examineu les vostres dades..

La vigilància governamental i la supervisió de l’ISP són algunes de les pràctiques predominants als EUA, Regne Unit, Canadà i altres regions d’aquest tipus que formen part de l’aliança Five Eyes. Si viviu a qualsevol país que estigui associat als Five Eyes i no utilitzeu cap eina d’anonimat en línia, totes les vostres activitats estan subjectes al seguiment i el seguiment del govern així com del vostre ISP..

A més, les vostres activitats en línia i les dades que descarregueu, emmagatzeneu o compartiu també és registrada pel govern a causa de les estrictes lleis de retenció de dades. Però, si utilitzeu Snapchat o qualsevol altre servei en línia mentre esteu connectats a PureVPN, podeu estar segur que les vostres dades i activitats siguin segures contra l’espionatge governamental..

El seguiment d’ubicacions es presenta com a funció predeterminada en moltes aplicacions en aquests dies. La funció pot ser convenient per trobar llocs propers o indicar qualsevol altra ubicació desitjada al mapa. Tanmateix, la mateixa característica es pot fer servir tant per a propòsits ofensius com per exemple, la cibersaculació.

Snapchat té una funció que permet a l’aplicació etiquetar la ubicació dels usuaris a les seves instantànies. Però si es fa pública la instantània, tothom pot marcar la seva ubicació exacta, això pot ser força perillós, sobretot quan es tracta de cibersaltadors. Tot i això, sempre podeu fer malbé la ubicació amb PureVPN i evitar que algú segueixi bé la vostra ubicació.

Preguntes freqüents

Ja teniu més confusions sobre Snapchat i com una VPN pot ajudar-vos a accedir-hi des de qualsevol lloc del món? Consulteu algunes de les consultes de VPN Snapchat més populars:

Opinions dels clients de PureVPN

Trustpilot

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me