Accediu a la xarxa WiFi gratuïta de McDonald’s


Accediu a la xarxa WiFi gratuïta de McDonald’s

McDonald’s ofereix wifi gratuït als seus clients des del 2010. No hi ha ample de banda ni límit de temps i els usuaris podran optar per utilitzar-lo el temps que desitgin. Només als Estats Units, podeu gaudir d’accés gratuït a Internet a més de 14.000 localitats nacionals.

Podeu treballar fàcilment, consultar els vostres correus electrònics o connectar-vos amb els vostres amics a les xarxes socials.

Per connectar, només heu de tocar Waypot_Access a la llista de xarxes WiFi i accepteu els “Termes i condicions” .

Inicia la sessió wifi de mcdonalds

Salta a …

Nota: No necessiteu un inici de sessió especial per iniciar la sessió de WiFi gratuïta de McDonald’s

Accediu a la connexió Wi-Fi de McDonald’s al portàtil

Ja sigui el vostre portàtil o qualsevol altre dispositiu, podeu connectar-vos convenientment a la connexió WiFi gratuïta de McDonald.

Aquí teniu el procés de connexió a la connexió Wi-Fi gratuïta de McDonald:

 • Comença movent el cursor a la part dreta de la vostra Barra de tasques del Windows i localitzeu el fitxer Icona de wifi on veureu “wayport_access‘ xarxa.
 • Toca Connecta’t per establir una connexió a Internet.
 • Un cop la xarxa estableixi una connexió a Internet, el navegador obrirà automàticament les Condicions del McDonald’s & Pàgina web de condicions. Accepteu els termes de les condicions per continuar i seleccionar-les Connexió.
 • Un cop connectat, apareixerà un missatge d’estat a la part superior de la pàgina "Esteu connectat a la xarxa Wi-Fi de McDonald. Gaudeix!"
 • Ara que teniu accés a Internet, podeu obrir una pestanya nova al navegador i visitar qualsevol lloc web que vulgueu. Podeu desconnectar de la vostra connexió a Internet quan vulgueu.

Accediu a la connexió Wi-Fi de McDonald amb Android

De manera similar a la connexió de qualsevol dispositiu, també podeu connectar el telèfon Android a la xarxa Wi-Fi gratuïta de McDonald. No importa quin telèfon Android utilitzeu ja que els passos són els mateixos.

 • Dirigiu-vos al telèfon del vostre telèfon Configuració i seleccioneu Wi-Fi.
 • Veureu una llista de xarxes wayport_access i feu clic connectar.
 • Veureu a connectat estat.
 • Ara, obre el mòbil navegador web i s’obrirà automàticament Pàgina de connexió wifi de McDonald’s.
 • Aixeta Connexió gratuïta i Accepteu els Termes i condicions per connectar-vos a la xarxa Wi-Fi i accedir a la connexió a Internet gratuïta del McDonald’s.

Accediu a la connexió Wi-Fi de McDonald a l’iPhone

Si el vostre iPhone té el "connectar-se automàticament" la funció activada, veuràs la llista emergent de Wi-Fi de McDonald. Toqueu continuar connectant-vos un cop llegits els termes de l’acord. També podeu fer el següent:

 • Obriu el vostre iPhone Configuració i toqueu Wi-Fi.
 • Selecciona Wayport_access. Notareu que just al nom de Wi-Fi hi haurà un petit missatge: Xarxa no segura.
 • Ara, obriu Safari o qualsevol altre navegador i se us dirigirà automàticament Pàgina d’inici de sessió wifi gratuïta de McDonald’s. Aixeta Connexió per començar a navegar.

Com comprovar si el meu McDonald’s Outlet té accés Wi-Fi gratuït?

L’any 2010, AT&T, que abans es coneixia com a WayPort, proporcionava connexió a prop de 28.000 localitats als Estats Units. La meitat eren per a WiFi gratuïta de McDonald’s. Trobar i connectar-se a una xarxa Wi-Fi de McDonald és fàcil. Tot el que heu de fer és situar-vos dins del restaurant d’un McDonald, on hi ha disponible la xarxa de wifi gratuïta. McDonald’s ofereix una instal·lació Wi-Fi gratuïta a més del 82% de les seves ubicacions als Estats Units, cosa que significa que tindràs grans possibilitats de trobar una ubicació que tingui wifi gratuïta disponible..

Trobar el restaurant és fàcil, seguiu els passos següents:

 • Dirigiu-vos a la pàgina del localitzador de restaurants de McDonald’s. Un cop allà, només heu d’escriure nom del teu ciutat a la camp de cerca
 • Desplaceu-vos cap avall fins als resultats i cerqueu una ubicació que en tingui Wi-Fi sota Serveis.

Un cop esteu a prop del restaurant, només cal que dirigiu-vos al tauler Wi-Fi dels vostres dispositius i cerqueu la xarxa “WiFi gratuïta de McDonald

Què tan ràpid és la xarxa Wi-Fi gratuïta de McDonald?

Les xarxes Wi-Fi gratuïtes solen ser lentes i es desconnecten sovint, oi? Tanmateix, els usuaris tenen moltes coses a dir sobre la xarxa Wi-Fi gratuïta de McDonald i, si teniu curiositat de la bona connexió a Internet gratuïta, aquí teniu els resultats de la prova:

Lifewire va fer una prova rigorosa i els seus resultats mostren que la banda de càrrega i descàrrega de Wi-Fi gratuïta de McDonald és tan bona com s’esperava d’una xarxa Wi-Fi d’alta velocitat a les oficines i a casa vostra..

Si bé la prova es va dur a terme a una xarxa d’internet Wi-Fi específica de McDonald, és segur suposar que la resta de les ubicacions poden presumir dels mateixos resultats:

 • La prova va mostrar velocitats de descàrrega de 58 Mbps.
 • La velocitat de pujada va ser de 14 Mbps.
 • La latència descarregada registrada amb una mínima activitat a la xarxa era de 27 mil·lisegons.
 • Amb un ús intens de dades, la latència ascendiria a 517 mil·lisegons.

Mentre heu vingut a McDonald’s per a un McCafe, un Big Mac o nuggets de pollastre, podeu reproduir els vostres programes i pel·lícules preferits sense cap retard..

Filtres de xarxa wifi

Igual que amb qualsevol xarxa Wi-Fi gratuïta, hi ha algunes restriccions sobre el que podeu navegar i transmetre. Com a recordatori, els restaurants de McDonald’s són familiars, cosa que significa que hi haurà certs filtres de xarxa per a contingut inadequat o no segur.

Si veniu a McDonald’s i intenteu accedir a alguna de les activitats següents, se us demanarà un missatge que diu que el lloc web està bloquejat o inaccessible.

 • Llocs per a adults
 • Baixant llocs
 • Clients P2P i altres serveis de pirateria
 • Lloc web amb contingut maliciós

Alguns llocs web estan bloquejats per evitar que la instal·lació estigui protegida de les atmosferes explícites.

Protegeix-te a les xarxes Wi-Fi gratuïtes

Els hotspot WiFi gratuïts i les xarxes Wi-Fi especialment públiques són un lloc de cultiu per a pirates informàtics. Atès que McDonald’s ofereix una xarxa Wi-Fi pública gratuïta, atrau automàticament actors malintencionats per explotar la seva xarxa.

Això vol dir que qualsevol persona que es connecti a la connexió Wi-Fi gratuïta de McDonald o a qualsevol altra xarxa Wi-Fi pública té el risc d’exposar les seves activitats d’internet privades. Així que si penseu en gaudir d’un servei gratuït, sabeu que només és gratuït perquè sou el producte!

Les empreses mineres de dades i ciberdelinqüents s’orienten activament a xarxes Wi-Fi no segures (McDonald és el nostre cas) i recopilen dades i activitats privades de milions d’usuaris. Per evitar aquesta vigilància, heu de protegir-vos amb xifratge.

Connecta’t a PureVPN i manté la teva identitat real juntament amb un xifrat que mantindrà les seves activitats a Internet segures i segures. A mesura que t’assigna una IP virtual, les teves rutes de trànsit a través del túnel VPN xifrat, mantenint privades les teves comunicacions privades.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me