Hvad er min adresse IP?


Hvad er min adresse IP?

000.00.000.00 Placement Din: Din internetudbyder: img En ip-adresse er en unik kombination af tal, der er tildelt din enhed, som giver den mulighed for at kommunikere med andre enheder på internettet.


PureVPN-værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger:

 • WebRTC-lækagetest
 • DNS-lækagetest
 • IPv6-lækagetest
 • Hvad er min IP

Printemps jusqu’à:

 • Hvad er en IP-adresse?
 • IPv4- ift. IPv6-adresser
 • Ift privé. adresse IP offentlige
 • Offentlige adresse IP kan afsløre en masse om dig!
 • Sådan ændres din ip-adresse et placering med VPN
 • Adresse IP privée avec PureVPN

Exploiter på hvad en ip-adresse er (vidéo):

Hvad er en IP-adresse?

En internetprotokoladresse, bedre kendt under navnet ip-adresse, er en unik identifikator, der tildeles alle enheder eller computere. IP-adresser inddeles derudover i vers versioner. IPv4 består kun af numeriske etiketter, f.eks. 204.68.45.80. IPv6 består på den anden side af en kombination af numeriske tal og hexadecimal, f.eks. 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Derudover tildeles du to forskellige ip-typer, når du har interdindelse til et netværk: Offentlig IP og privat IP. Blandt de to er det den offentlige ip-adresse, der giver dig mulighed for at oprette prohibindelse til internettet og surfe på det uden besvær.

IPv4- ift. IPv6-adresser

Der er en grund til, at internettet har to forskellige versioner af in ip-adresse: IPv4 og IPv6.

IPv4

Det er den ældste og hyppigst anvendte version.
Den har en størrelse på 32 bit.
Den har et adresseområde på 4.294.967.296 (232) unikke kombinationer.
Den består af cifre, i et interval fra 0 to 255.
Det er et begrænset antal, og den løber dermed snart tør.
Den skrives som 204.68.45.80

IPv6

Den blev skabe tre årtier efter dens forgænger.
Den har en størrelse på 128 bit.
Den har et énormt adresseområde på 340 undecillioner unikke kombinationer.
Den består af cifre samt hexadécimal.
Det vil tage milliarder af år, før IPv6-puljen opbruges.
Den skrives som 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Ift privé. adresse IP offentlige

imge

Adresse IP privée

IP-adresser privé bruges kun af private netværk til at identificere og dele data mellem enheder (f.eks. Printere, comprimés, osv.), Som er på det samme netværk. Alle computere eller andre enheder på et netværk er en unik privat ip-adresse, som den tildeles af routeren via DHCP-protokollen. Intet uden pour det lokale netværk kan identificere eller oprette interdindelse til disse enheder.

Adresse IP Offentlige

Offentlige ip-adresser tildeles jusqu’à creuser sur Internetudbyder. Det er denne IP, som donateur creuser pour oprette interdindelse til internettet og surfe på nettet. Alle enheder på et lokalt netværk dele samme offentlige ip-adresse til at oprette interdindelse til internettet, da routeren selv deler samme ip-adresse.

Offentlige adresse IP kan afsløre en masse om dig!

Données er den nye vare (handel). Sådan anvendes din offentlige IP-adresse i denne voksende handel:

Placer

Din offentlige ip-adresse afslører alt om din placering lige fra dit land og område til dit postnummer og gade. I sidste ende udsætter den dine personlige oplysninger for fare, da disse oplysninger kan give cyberkriminelle let adgang til din enhed.

Internetaktiviteter

De søgninger, du foretager på internettet, de websteder, du besøger, og webhistorikken, der gemmes i din browser, alt gemmes og spores. Faktisk kræver nogle regeringer, chez internetudbyderne registrerer disse data.

Købsadfærd

Det er ikke kun din demografi, annoncører overvåger også din købsadfærd, interesser og personlige præferencer. Det udsætter ikke kun dit privatliv for fare, men giver også tredjeparter mulighed for at påvirke din personlige mening og interesser.

Sådan ændres din ip-adresse et placering med VPN

Det er let at maskere eller ændre din IP og dermed virtuelle placering. Du har blot brug pour er et virtuelt privat netværk (VPN). En VPN-tjeneste erstatter ikke kun din faktiske IP med en anonym IP-adresse. Den omdirigerer også din internettrafik via un serveur VPN, der krypterer trafikken (data) og skjuler, hvad du foretager dig online. Sådan gør du det:

étape 1 Démarrez VPN-tjenesten étape 2 Opret interdindelse til enhver server étape 3 Hav glæde af privat søgning på nettet

Adresse IP privée avec PureVPN

PureVPN tilbyder brugerne en ligne oplevelse som ingen andre. Med reserverede IP’er kan brugere oprette interdindelse til enhver PureVPN-server og få øjeblikkelig prohibindelse, da IP’erne kun er forbeholdt PureVPN-brugere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map