Recenze PureVPN 2019


Recenze PureVPN 2019

  • Nic nás neuspokojuje více než naši uživatelé, kteří sdílejí své poctivé recenze o PureVPN
  • Rádi bychom vám poděkovali za zpětnou vazbu a pomohli nám vylepšit naše služby.

Jak vaše recenze PureVPN zlepšují naši službu VPN

  • Pomáhá nám zlepšovat naše postupy ochrany osobních údajů
  • Vylepšete službu přidáním potřebného vývoje
  • Lepší funkce v aplikacích pro uživatele a firmy
  • Vylepšete uživatelské rozhraní a učinte jej uživatelsky přívětivým
  • Opravy chyb a vylepšení výkonu

Napište recenzi PureVPN

Trust Score 4.2


z
2349 recenzí

Bradley Robson

  • Samoa
  • 15-03-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Spokojenost je PureVPN! Moje přání po spolehlivé službě VPN se splnilo, protože v PureVPN jsem našel spokojenost. Zajišťuje mé datum, skryje moji IP a umožňuje mi projít regionální brány firewall. Klenot Jean

  • Macao
  • 12-03-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem fanouškem PureVPN Jsem fanouškem PureVPN, protože mi umožňuje rychle streamovat jakýkoli obsah, stahovat jakýkoli soubor bez obav z šířky pásma. Charles Jennings

  • Austrálie
  • 11-03-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Užívám si PureVPN Užívám si PureVPN, protože je to jedna z mála služeb, které jsem dosud používal a která má v mnoha zemích přes tisíce serverů. Rosaura Urich

  • Island
  • 08-03-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN mají vynikající funkce ochrany osobních údajů. Vždy jsem se obával, že můj poskytovatel internetových služeb monitoruje to, co zkoumám v kterémkoli okamžiku. Nyní, PureVPN vzal mé starosti pryč s jeho báječné funkce soukromí. Bogumi? Gorska

  • Katar
  • 07-03-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Používám pouze PureVPN a jeho nejlepší pro mě! Používám PureVPN pouze proto, že mi nabízí trojnásobnou ochranu jménem IPv6, dns a webrtc. Travis Chowdhury

  • Indie
  • 05-03-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Funguje to skvěle! Co se mi na službě nejvíce líbí, je to, že je kompatibilní na mnoha zařízeních. Používám jej na routeru TpLink a funguje to skvěle. Giacinta Marino

  • Itálie
  • 03-03-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora bezproblémový zákaznický servis 24/7! Jsem uživatel add-on, Port Forwarding. Funguje to dobře se mnou a jsem schopen připojit vyhrazené herní servery, které běží hladce 24/7 Steve Campbell

  • Kanada
  • 02-03-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Rozdělené tunelování je skvělá funkce Rozdělené tunelování je skvělá funkce. Pomohlo mi to zrychlit moji streamovací rychlost tím, že jsem rozdělil provoz bez vpnu Eduardo Martins Barros

  • Brazílie
  • 29-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Doporučeno šifrování na vojenské úrovni! Připojením k PureVPN se mi ulevilo, že moje aktivity jsou za šifrováním vojenské úrovně. Dobrá práce. Ursula Krause

  • Německo
  • 29-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Služba PureVPN je dobrá! Začal jsem používat VPN, když mě můj přítel navrhl. Je věrným uživatelem PureVPN, který jej používá 3 roky. Myslím, že budu také jejich věrným zákazníkem, protože služba je dobrá. Vitoria Ferreira Rodrigues

  • Brazílie
  • 28-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Dobrá práce týmu PureVPN! Pomohlo mi to udržet mé aktivity zakryté proti těm, které nechci odposlouchávat. Rodney Johnson

  • Kanada
  • 26-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN je jednou z nejlepších služeb VPN! Bez online her se nemohu dočkat ani vteřiny. VPN mi pomáhá přistupovat k těmto hrám v mém regionu, protože nejsou dostupné. jamie fearon

  • Spojené království
  • 25-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Čistě vpn Heres pravda čistě vpn dal hodně dobré práce v roce 2019. Myslím, že jsem dostal roky vpn, které bylo dobré pro streamování, soukromí a p2p torrenting. docela rychle vpn s vynikajícím zákaznickým servisem.Ale heres, kde to jde strašně špatně. Kvůli skvělým recenzím a skvělým službám pro rok 2019. Rozhodnou se, že se v roce 2020 z trhu stanou ceny. Kdo chce platit rok za 60 GBP v roce 2020, když můžete získat žraloka surfování na 2 roky za 38 liber. Je to žádný mozek. Být nejlepší a být nejlepší obchod na trhu, lepší mít nižší příjem než žádný vůbec. nikdo nechce platit 50 liber nebo 60 liber za rok. možná 2 roky ano. nechte si to 6mth nebo 1 rok smlouvy. levný. Irene Barese

  • Jamaica
  • 24-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem spokojený uživatel! Měl jsem potíže s instalací služby. Osoba na druhé straně obrazovky mi pomohla rychle ji vyřešit a vyřešit ji. Nakonec jsem neřekl správně návod k nastavení. Adelmio Bruno

  • Itálie
  • 23-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN je dobrý a přátelský Tým v PureVPN je dobrý a přátelský a pomůže zhruba za pár minut. Reyna Babcocková

  • Katar
  • 22-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Lepší VPN pro mě než ostatní! Obvykle jsem na veřejných hotspotech kvůli své pracovní povaze. Proto používám tuto službu VPN a jsem spokojený uživatel. David Kondo

  • Jamaica
  • 21-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělá služba s úžasnými funkcemi! Já a můj manžel binges spolu. Minulý rok jsme se snažili sledovat naši oblíbenou show na Netflix USA, ale nemohli jsme to udělat, protože jsme k ní měli přístup ze zahraničí. Pak jsem slyšel o PureVPN a když jsem to zkusil, byl jsem potěšen, když jsem viděl, že mohu získat přístup ke službě jediným kliknutím Kirk Dinardo

  • Rakousko
  • 20-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Díky PureVPN Žiji na Středním východě a často se cítím naštvaný, když vláda náhle omezí aplikace VoIP. Ale díky PureVPN nyní mohu využívat služby VoIP bez jakýchkoli omezení Martim Rocha Rodrigues

  • Brazílie
  • 19-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělá VPN! Za posledních šest měsíců jsem používal přibližně 3 různé služby VPN. Našel jsem pouze PureVPN až po značku. Má velký počet serverů a fond IP. Marie Radová

  • Kanada
  • 13-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem rád, že používám PureVPN! Jsem vášnivým uživatelem klienta p2p a jsem rád, že jsem pro tuto práci našel PureVPN. Funguje to zázraky. Michal Dzurko

  • Kuba"Džibutsko"
  • 11-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Miluji PUREVPN! Miluji VPN, protože ji mohu použít k tomu, abych své aktivity ukryl na veřejných WiFis. Annefloor Al

  • Aruba
  • 10-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN Simply Amazing! Omezená šířka pásma je jedním z největších problémů, které jsem našel u bezplatných služeb VPN. A to opravdu nenávidím. Nyní, když mám PureVPN, už se nemusím cítit naštvaný na šířku pásma vůbec. William Jones

  • Maďarsko
  • 10-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Oblíbená VPN! VPN nabízí dobré rychlosti a mohu to zaručit, protože kdykoli streamuji pomocí PureVPN, sleduji své oblíbené pořady bez vyrovnávací paměti. Pio Genovesi

  • Itálie
  • 07-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Užívám si svůj světový pohár s PureVPN! S PureVPN nyní mohu sledovat svůj oblíbený tým na mistrovství světa, i když jsem mimo domov. Francis Halford

  • Austrálie
  • 01-02-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Naštěstí jsem našel tu správnou službu! Narazil jsem na PureVPN poté, co jsem byl zklamaný pomocí desítek dalších služeb VPN. Naštěstí jsem našel tu správnou službu, která vyhovuje jejím nárokům. Sofocles Kapageridis

  • Řecko
  • 22-01-20

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Neočekávané dobré Ahoj, jsem členem už před několika měsíci a musím přiznat jeho opravdu dobrý vpn .. haven testoval mnoho vpn’s, ale tenhle byl nejrychlejší i ve hrách, dostával jsem jen ~ 5ms více než můj normální (hraju Dota 2) .. Opravdu rychle a stabilně .. Také se spojí během několika sekund (jako 5 sekund) .. Jsem rád, že jsem utratil peníze na tento . Zane Agnew

  • Guam
  • 18-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělá služba VPN Velmi se mi líbí aplikace pro Mac. Je bezpečný, stabilní a snadno použitelný. Skvělá služba VPN. Faith Burgess

  • Srí Lanka
  • 18-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Zabezpečená VPN je PureVPN! K bezpečnému přístupu k domácí síti používám vyhrazenou funkci IP, britskou adresu IP. Nechci, aby kdokoli jiný napadl mé soukromí hacknutím mé domácí IP kamery Marco Lehmann

  • Německo
  • 18-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Vielen Dank a PureVPN Vielen Dank a PureVPN. Aus diesem Grund habe ich überhaupt keine Rugby Weltmeisterschaft verpasst. Hurra! Ben Dennis

  • Eritrea
  • 18-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Dosud nejlepší VPN! Neomezená šířka pásma je skvělá funkce, kterou nabízí PureVPN. To mi umožňuje stahovat tolik souborů z internetu, kolik si přeji. Claudia Schröder

  • Německo
  • 18-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora jejich liebe es Ich liebe diesen Service, weil ich weiß, dass niemand meine Internetaktivitäten beobachtet. Charles Mathews

  • Bolívie
  • 18-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Streamování je můj život Díky PureVPN! Streamování je můj život a nestarám se o nějaká omezení nebo tak. PureVPN mi pomáhá streamovat, co chci a kdykoli chci. Ghenet Negassi

  • Slovensko
  • 18-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem v bezpečí s PureVPN! S PureVPN nyní mohu bezpečně přistupovat k ovládacímu panelu své webové stránky odkudkoli. Přidělil (a) jsem si vyhrazenou IP adresu a používám ji pro přístup ke službě. Heike Freitag

  • Německo
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Rugby Weltmeisterschaft mit PureVPN Konnte meine Lieblings Rugby Spiele in Europa nicht sehen. Aber ich kann es mir jetzt wegen PureVPN ansehen Torsten Hoch

  • Německo
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN klobouk mich bei Rugby WM überrascht Die Rugby WM 2019 und ich dürfen auf keinen Fall verpassen. Deshalb habe ich mich für PureVPN entschieden und bin froh, dass ich die richtige Wahl getroffen habe Carol Ortez

  • Austrálie
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Miluji PureVPN Jsem vášnivý streamer ragbyových sportů a miluji PureVPN, protože to je VPN, které mi umožňuje sledovat všechny Rugby události. Roger Evert

  • Brazílie
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nejlepší VPN služba Vsadím se, že jste také použili mnoho VPN, ale dovolte mi říct, že toto je zdaleka nejlepší služba tam venku. Eugenia Deniger

  • Francouzská jižní území
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora VPN nalije ragby Avec PureVPN, je peux obtenir l’adresse IP de tout platí que je veux. C’est grâce à l’énorme pool IP de PureVPN que is puisse également accéder à la Coupe du monde rugby 2019. Anders Fleischer

  • Grónsko
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Miluji službu PureVPN! Službu VPN miluji z mnoha důvodů, z nichž nejdůležitější je její schopnost obejít jakýkoli typ brány firewall. Théophile Grenier

  • Francouzská Polynésie
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Meilleur VPN pour sports J’en avais marre de voir mon FAI ralentir ma vitesse et ruiner ma difusion de Rugby 2019. J’ai surmonté le problemème en me tournant vers PureVPN Hillary Schwab

  • Rakousko
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Děkuji týmu vysoce doporučeno Existují stovky sítí VPN, ale žádná z nich nemůže odpovídat výkonu serverů PureVPN. Mohu za to ručit. John Lopez

  • Kanada
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN je pro mě opravdu nejlepší! Rozsáhlá síť serverů PureVPN je důvodem, proč tuto službu využívám. Umožňuje mi připojit se k serveru jakékoli země, který chci. Gustava Onio

  • Itálie
  • 09-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná služba! Úžasná služba. velká rychlost. dobří lidé v chatovací místnosti. Celkově dobrá služba. Zabir

  • Bangladéš
  • 04-11-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Perfektní Vše, o co byste mohli požádat. Mnoho možností, velmi dobrá rychlost a podpora Kristine Aa

  • Holandsko
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN je pro mě lepší! Používám PureVPN pro sledování živých online sportů na evropských online kanálech, které nejsou v mém regionu k dispozici. Florian Schroeder

  • Německo
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora ISP Geschwindigkeitsdrosselung Mit PureVPN können Sie jetzt die ISP Geschwindigkeitsdrosselung überwinden. Das kann ich mit sicher sagen, weil ich das jetzt mache. Pauline Kristiansen

  • Grónsko
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Velmi spolehlivý! Používám funkci iOS Demand na svém zařízení iOS a tuto funkci se mi opravdu líbí. Kauã Martins Dias

  • Brazílie
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Líbí se mi funkce rozdělení tunelů PureVPN! Líbí se mi funkce rozdělení tunelování, protože nyní mohu zapnout VPN pro konkrétní aplikace a zároveň použít normální připojení pro místní použití. Minik Enoksen

  • Jordán
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Snadné použití VPN Miluji funkci neomezené šířky pásma, protože mohu streamovat a stahovat soubory přes internet po celý den. Kerstin Blau

  • Albánie
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Sicheres WLAN Dank PureVPN kann ich mich jetzt sicher fühlen, wenn ich an öffentlichen Hotspots arbeite. Vick Lereau

  • Francouzská Polynésie
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Aucune surveillance numérique Personál není vhodný pro espionne lorsque vous êtes en ligne. Mais avec PureVPN, je to můj pas na mnou préoccuper de cela Élise Franchet

  • Francie
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Meilleur VPN pour Hulu Cela fait bien d’taccder à tout ce quous vous internet sur et etous frustre si vous no le pouvez pas. Grâce à PureVPN, je peux udržující profesor Hulu v USA a Asii. Michael Parker

  • Austrálie
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Fantastická služba VPN! Používám službu VPN, abych obešel skvělý firewall. Ano to je správně. Funguje to také zde. Ariosto Padovesi

  • Itálie
  • 24-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Spokojeni s PureVPN! Funkce IKS funguje. Ano, je to tak uspokojivé, protože jste si jisti, že vaše aktivity nejsou vystaveny ani po vypršení časového limitu připojení. Anthony Kim

  • Lesotho
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Používání PureVPN, protože není certifikováno bez protokolování Jsem přísný člověk, který si uvědomuje soukromí, s kterým nikdy nespoléhám. Stále používám PureVPN, protože nemá certifikaci bez protokolu a nabízí lepší funkce a funkce. Kimberly Smith

  • Nigérie
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Doporučil bych tuto VPN Užívám si službu VPN a doporučil bych ji všem uživatelům VPN. Christophe Covillon

  • Francie
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora MEILLEUR SERVICE VPN Si vous souhaitez utiliser un VPN totalement fiable, je vous recommendéz PureVPN auto j’aussi využívá se service VPN. Kenneth Perez

  • Spojené státy
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Miluji používání PureVPN Rád používám tuto službu VPN, protože mi umožňuje stahovat a streamovat soubory bez obav z omezení šířky pásma Florus Morel

  • Francie
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Důvěrné ultime Les personnes qui aiment plus que tout le monde la vie privée devasient use univer Garantissant Le Maintenance in leur vie privée. PureVPN je un de ces služby qui le fait avec une grande efficacité. Chase Gonzalez

  • Kanada
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora S PureVPN si užívám Rugby v mém regionu Rugby je tady a jsem rád, že se všechny zápasy doposud odehrály. To vše díky PureVPN, díky kterému si mohu užívat Rugby v mém regionu, kde není živý zápas k dispozici. Beatriz Gomes Oliveira

  • Fidži
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nyní mohu získat přístup ke svému oblíbenému kanálu kliknutím na PureVPN. PureVPN mi usnadnil streamování, pohodlnější a zábavnější. S kartou Oblíbené webové stránky na klientovi a rozšíření mohu nyní přistupovat ke svému oblíbenému kanálu jediným kliknutím. Marisa Ferreira Pinto

  • Brazílie
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Dobře, lidi! Nyní mohu přistupovat a sledovat Rugby WC 2019 online naživo díky rychlým serverům PureVPN. Dobře, lidi! Renée Chastain

  • Francie
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN je nejlepší VPN Tato služba VPN je nejlepší, protože je certifikována bez protokolování, má dobré funkce streamování a nabízí mnoho funkcí zaměřených na ochranu soukromí. Tory Mellon

  • Austrálie
  • 02-10-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora S PureVPN jsem zcela spokojený S poskytovatelem služeb VPN jsem zcela spokojený, protože se jedná o službu bez protokolu. Nepotřebuji žádnou další službu. Traci R. Rodriguez

  • Spojené státy
  • 20-09-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Děkuji týmu PureVPN Je dobré používat tuto službu VPN. Děkuji Camila Lima Dias

  • Brazílie
  • 20-09-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná služba se skvělými funkcemi! Používám tuto službu, protože má 2000 serverů ve 140 zemích. Umožňuje mi přístup k veškerému obsahu, který chci Reyna Babcocková

  • Katar
  • 31-08-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Lepší VPN pro mě než ostatní! Obvykle jsem na veřejných hotspotech kvůli své pracovní povaze. Proto používám tuto službu VPN a jsem spokojený uživatel. Randy P. Yi

  • Austrálie
  • 31-08-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Díky PureVPN! Cestuji po Číně a mohu s jistotou říci, že to funguje dobře. Gabriela Kalinowska

  • Španělsko
  • 23-08-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Používám PureVPN v mém chytrém televizoru Android Používám PureVPN v mém chytrém televizoru Android. Ve své domovské zemi mám snadný přístup ke službám omezeným na zemi. Abigail Foxtonová

  • Řecko
  • 23-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Také miluji rychlosti, které nabízí Službu VPN používám k obcházení obsahu v Německu. Kromě překonávání omezení miluji také rychlosti, které nabízí. Barry Coupart

  • Francouzská Polynésie
  • 22-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Accédez à tout et tous Avec PureVPN, la liberté Internet is la portée de tous. Tout ce qu’il faut, c’est choisir un empplacement de servur et cliquer sur connecter. C’est tout! Tayla Peel

  • Island
  • 22-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělé služby díky PureVPN! Použilo se chromové rozšíření PureVPN. Rozšíření šetří čas, protože se nemusíme přihlašovat ke klientovi a ztrácet čas, když jej můžeme spustit z průzkumníka. Angus Eggers

  • Guinea
  • 21-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nejvyšší rychlosti Pokud se chcete při hraní zbavit problémů, jako je škrcení ISP, PureVPN je váš spasitel. Takže jsem rád, že jsem koupil! Gifford Guay

  • Francie
  • 21-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Très heureux s PureVPN Je to vynikající, abordable et plein de fonctionnalités utiles. Služba VPN peut-on demand de plus d’un service VPN? Cornelius Day

  • Belgie
  • 20-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Velmi spolehlivé na veřejných sítích Často se ocitám v připojení k veřejným sítím, když jsem mimo a proto jsem se rozhodl získat PureVPN pro bezpečnost svých dat. Je to spolehlivé a dává mi klid, když jdu na procházení. Miguel Irving

  • krocan
  • 19-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Připojení trvá příliš dlouho Všechno bylo doposud skvělé, ale občas to trvá příliš dlouho, než se vytvoří připojení VPN. Kromě toho se nevyskytly žádné problémy. Nanette Ward

  • Čína
  • 17-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nikdy mě nezklame Používám PureVPN, abych obešel Velký čínský firewall a nezklamal ani jednou. Musíte zkusit, pokud žijete nebo cestujete do Číny. Connie Williamsová

  • Austrálie
  • 16-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Moje první VPN PureVPN je moje první VPN a pravděpodobně bude i nadále trvat dlouho. Žádné stížnosti. Používám jej, když jsem na cestách, a musím se připojit k veřejným sítím wifi, a tím se práce dokončí. Thomas Hutchinson

  • Spojené státy
  • 15-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělý zákaznický servis Po nastavení aplikace PureVPN pro Mac jsem měl několik otázek, na které byla přátelská zákaznická podpora natolik laskavá, aby mohla rychle odpovědět. Úplné známky pro tyto lidi! Svend Abelsen

  • Argentina
  • 14-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Bezproblémové vysílání US Netflix S PureVPN jsem mohl přistupovat a sledovat obsah americké verze Netflixu při dobré rychlosti a bez překážek jakéhokoli druhu. Claude Varieur

  • Spojené státy
  • 13-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Vřele doporučuji PureVPN Koupil jsem si jejich roční plán pro streamování HD Netflix v USA a zatím je to dobré. Důrazně doporučujeme PureVPN každému, kdo chce získat přístup k zábavnímu obsahu, který je v jejich zemi nebo regionu nedostupný. Klaus Lang

  • Dánsko
  • 13-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora pracuje naprosto v pořádku! Společnost slíbila, že aplikace pro iOS bude v provozu několik týdnů a splnila tento slib. Aplikace je nyní k dispozici a funguje naprosto v pořádku. Díky lidi! Martin Daecher

  • Spojené království
  • 13-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora skvělý čas s PureVPN! Chtěl jsem sledovat, jak jsem potkal tvou matku na Netflixu. ale série byla k dispozici pouze v USA. Dozvěděl jsem se, že PureVPN vám umožňuje streamovat americký obsah na Netflixu. Připojil jsem se a od té doby se skvěle bavím. Johan Enoksen

  • Spojené arabské emiráty
  • 13-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jednoduché a snadno nastavitelné V tomto kybernetickém věku existují bezpečnost a hrozby na každém rohu. PureVPN mě chrání před nimi pomocí silného šifrování a skrytím mé IP adresy. Nastavení aplikace pro Windows je také velmi snadné. Mason Chartré

  • Francie
  • 12-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN je klid mysli! Používám PureVPN, protože nabízí anonymní IP adresy a šifrování, což mi dává klid při provádění transakcí z veřejných WiFi. Oblíbený Martineau

  • Svazijsko
  • 12-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná VPN se skvělými funkcemi. Jsem do světa VPN trochu nový, a tak jsem začal s měsíčním plánem pro PureVPN. Stačí říct, že nezklamali. Aplikace se snadno používají a já mohu odemknout weby a služby kliknutím na tlačítko. Určitě se obnoví! Will Matheson

  • Spojené arabské emiráty
  • 11-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Služba funguje naprosto v pořádku! Sleduji Netflix USA na PureVPN z Belgie a musím říci, že služba funguje naprosto v pořádku. Ve skutečnosti sleduji videa v kvalitě HD a běží bez vyrovnávací paměti. Mia Laboureyas

  • Austrálie
  • 10-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nejlepší VPN pro iPhone Thumbs aplikace! Nainstalovaný PureVPN v mém iPhone minulý týden a podívejte se na všechny americké televizní pořady. Aplikace funguje skvěle na telefonu stejně dobře jako na mém počítači. Palec app! Cody Ogden

  • Itálie
  • 10-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Život je nyní snadný. Díky PureVPN! Dostal jsem PureVPN jen proto, abych se díval na SuperBowl tehdy a fungovalo to skvěle. Ale nevěděl jsem, že bych se napojil na jeho funkce streamování a sledoval všechno s tím! Život je nyní snadný. dík Rosa Murrayová

  • Jemen
  • 09-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělý pracovní tým! Moje pracoviště používá filtry k omezení našeho přístupu k určitým kanálům sociálních médií. Použil jsem PureVPN k obcházení tohoto filtru ak přístupu k požadované službě sociálních médií. Phillip Smith

  • Spojené království
  • 07-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem schopen sledovat zápasy naživo. Díky PureVPN! Televizní kanály v mé zemi neukazují Světový pohár žen FIFA. Díky PureVPN jsem schopen sledovat zápasy naživo! Edward Begay

  • Spojené arabské emiráty
  • 06-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Kudos za úžasnou práci PureVPN! Vyzkoušel jsem mnoho VPN, ale PureVPN je jedinou službou, která mě uspokojila. Kudos za úžasnou práci. Ann Jordan

  • Litva
  • 06-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Se službou jsem velmi spokojený! PureVPN mi umožňuje přístup na jakoukoli webovou stránku na webu. Se službou, kterou dostávám, jsem velmi spokojen. Rosita Howard

  • Itálie
  • 05-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Opravdu dobrá služba Chtěl jsem sledovat americkou verzi Netflixu z mého domova v Itálii. Díky PureVPN jsem k tomu získal přístup. Opravdu dobrá služba. Emily Trujillo

  • Malawi
  • 04-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Díky PureVPN! Minulý měsíc jsem Ciao řekl své předchozí službě VPN a přešel na PureVPN. Zatím jsem velmi spokojený. Shawn Schofield

  • Rwandě
  • 03-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem s PureVPN spokojený! Vždy se obávám, že se do mého zařízení může hacknout hacker. Přešel jsem na PureVPN, abych se chránil a zatím jsem šťastný. Steven McLellan

  • Zambie
  • 02-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora S PureVPN jsem schopen přistupovat k těmto kanálům Chtěl jsem sledovat sportovní kanály na internetu, ale nemohl. Ale s PureVPN mám přístup k těmto kanálům. William Lamoureux

  • Tanzanie, Spojené království
  • 02-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Moje oblíbená VPN je PureVPN! PureVPN je určitě moje oblíbená VPN. Nemám ponětí o žádné jiné VPN, která nabízí přístup k americké verzi Netflixu. Christopher Walton

  • Francouzská Polynésie
  • 01-07-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Fonctionnalités Unique de PureVPN Je suis vraiment spokojený se službami VPN. Pokud máte na starosti, řeknete, že IKS, Split Tunneling et Protection contre les fuites IP, qui sont les meilleures parmi toutes. Doreatha Cottrell

  • Francouzská jižní území
  • 30-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Služba VPN přátelská J’utilise PureVPN et le service est tout simplement rearquable. Bien que j’aie eu quelques problemèmes au début, mais devinez que c’était moi tout le temps. Quoi qu’il en soit, c’est un excellent service VPN fiable. Gail Kim

  • Argentina
  • 29-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná služba! Děkuju! Chtěl jsem se dívat na hru o trůny na HBO Now. Díky PureVPN jsem k tomu získal přístup. Úžasná služba! Děkuju! Kyle Rivera

  • Německo
  • 24-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Bestpreis V případě, že máte VPN VPN, das erschwinglich ist. Ich hatte wirklich Glück, PureVPN über eine Deal-Website zu finden. Jetzt cann ich sicher im Internet surfing and muss mich no mehr Hacker und andere Cyber ​​Goons sorgen. Cody Kahn

  • Austrálie
  • 23-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN je skvělý PureVPN je skvělý a snadno použitelný díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní. William Salazar

  • Slovensko
  • 21-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora dobré rychlosti streamování Byly to 3 roky, co jsem streamoval US Netflix ze své země. Streamuji pořady a filmy při dobré rychlosti streamování, tj. Vůbec žádné ukládání do vyrovnávací paměti. Joe Craig

  • Spojené státy
  • 18-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora FIFA Women World Cup live s PureVPN Dnes streamuji FIFA Women World Cup naživo s PureVPN a je to úžasné! Díky za službu! Anthony Daniels

  • Tonga
  • 18-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nejlepší VPN! Nyní se mohu připojit k Spotify, které jsem předtím nemohl kvůli omezenému obsahu v mé zemi. Darell Lopez

  • Samoa
  • 17-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora funguje dobře ve všech zařízeních VPN funguje dobře ve všech zařízeních, zejména v mém Xboxu. Barbara Leishmanová

  • Jordán
  • 13-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem milovník streamování, děkuji PureVPN! Používám službu VPN pro přístup k BBC iPlayer, All4, ITV Hub a další. Gaspar Austin

  • Francouzská jižní území
  • 11-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Meilleur chrome VPN Pokud si přejete navigaci prohlížeč Chrome, rozšířte Chrome PureVPN est le meilleur choix. Je vous conseillez de profiter ce service VPN. Joseph Fasching

  • Thajsko
  • 09-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Vřele doporučuji Používám PureVPN k odblokování a sledování americké verze Netflixu z Thajska a ani to mě nezklamalo ani jednou. Vřele doporučuji každému, kdo chce streamovat US Netflix. Robert Wyatt

  • Syrská Arabská republika
  • 09-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN byl doposud skvělý! Po mnoha vyhledáváních jsem konečně narazil na službu VPN, která poskytuje čisté čisté vyhrazené adresy IP. Zkušenosti s PureVPN byly doposud skvělé a zákaznická podpora byla natolik laskavá, aby mohla odpovědět na mé otázky. Amanda Cerny

  • Jemen
  • 08-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Rychlá služba VPN Dostal jsem PureVPN, abych měl přístup ke svým sociálním profilům, když cestuji na Blízký východ a musím ti říct, je to skvělé! Čelil jsem žádným odpojením a měl jsem dobré rychlosti v hotelu Wi-Fi. Vřele doporučuji. Chupa Sin

  • Senegal
  • 08-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Fantastický To VPN dobré. Hodně mi to pomáhá, když volám na dlouhé vzdálenosti VoIP. Získal jsem tuto VPN za dobrou cenu a používal ji téměř každý den bez problémů. Terry

  • Čína
  • 08-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělý zákaznický servis Purevpn má skvělý tým zákaznických služeb, který vám pomůže, když máte problém. Můj muž mi pomohl nakonfigurovat VPN na mém PS4, abych mohl sledovat US Netflix přímo z Číny. Davide

  • Spojené státy
  • 07-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Velké rychlosti Používám PureVPN pro přístup k nedostupným streamovacím službám a to mi umožňuje sledovat obsah na nich docela dobrou rychlostí. Velmi spokojen! Ming

  • San Marino
  • 07-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Bypasses China Firewall PureVPN je pravděpodobně jedinou službou VPN, která mi umožnila obejít velký firewall. Působivé věci. Davet Lavoie

  • Francouzská jižní území
  • 06-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Meilleur logiciel de cybersecurité J’utilise Purent pour sécuriser mon identité numérique, et cela fonctionne réellement. Načíst další informace o tom, jak vypořádat s kryptografickým militérem, přepínačem zabíjení na internetu a přepínáním DNS, IPv6 a WebRTC. Latimer Chnadonnet

  • Francouzská Polynésie
  • 05-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Accéder tous le contenu PureVPN ne me lasese jamais tomber lorsqu’il s’agit d’accéder à un site Web nebo služba nejjednodušší přístupná dans ma région. Meilleur VPN po připojení k internetu, to fait! Jorge Speed

  • Island
  • 03-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Spokojený zákazník PureVPN Až 2 000 serverů ve 141 zemích – mají velmi rozsáhlou síť a rychlosti jsou rovněž poměrně vysoké. Celkově docela spokojený s PureVPN. Matthew Jorgensen

  • Súdán
  • 02-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nejlepší podpora zákazníků Pravděpodobně nejlepší tým podpory, se kterým jsem se kdy setkal v oblasti služeb VPN. Jsou k dispozici online 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a pomohli mi nastavit jejich Windows VPN aplikaci v žádném okamžiku. Velmi profesionální, plné známky! Michael Scott

  • krocan
  • 01-06-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Spolehlivá a spolehlivá služba VPN Když používám PureVPN, moje soukromí je vždy chráněno maskováním IP adres a šifrováním vojenské úrovně. To mi dává klid při procházení webu. Služba VPN byla doposud docela spolehlivá bez prostojů. Jenny Lawley

  • Honduras
  • 29-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Zabezpečení bylo jednoduché! Nastavení aplikace VPN pro Android bylo hračkou a poté stačí několik kliknutí, aby byly mé online aktivity chráněny v soukromých nebo veřejných sítích. Kelly Lingerfeltová

  • Súdán
  • 28-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Pravděpodobně nejlepší VPN služba v oboru Globální síť serverů, stovky a tisíce IP adres, skvělá kombinace funkcí ochrany osobních údajů a zabezpečení a velmi rychlé rychlosti. PureVPN může být nejlepší VPN, kterou jsem vyzkoušel. Dana Haworthová

  • Německo
  • 28-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora beste Verbindung Es bietet die beste Verbindungsgeschwindigkeit in der gesamten Firmen. Kdo je jejich wissen? Weil ich viele andere VPN-Dienste genutzt habe und bin Ich sicher, dass dies der beste unter ihnen ist. Mary Conde

  • Albánie
  • 27-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Vždy používám PureVPN na veřejné WiFi Abych chránil svá soukromá data ve veřejných sítích wifi, jednoduše se připojím k PureVPN a postará se o zbytek. Služba VPN nebyla zklamána ani jednou. Vysoce doporučeno. Christopher Hedin

  • Čína
  • 27-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Pracuje pro mě v Číně Jsem britský expat žijící v Číně a potřebuji čas od času přistupovat k BBlayer iPlayer, abych dohnal své oblíbené televizní pořady a programy. S PureVPN jsem neměl problémy s obcházením velkého čínského firewallu. Velmi šťastný, že jsem narazil na tuto službu VPN. James Klass

  • Sierra Leone
  • 26-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Stabilní připojení Připojení VPN k serveru může někdy trvat déle než obvykle, ale jakmile to udělá, připojení je docela stabilní. Dokážu streamovat svůj oblíbený obsah bez většího množství vyrovnávací paměti. Channing Duval

  • Francouzská Polynésie
  • 26-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Zjednodušení přesměrování portů pomocí PureVPN Chtěl jsem najít jednoduchou metodu, jak otevřít konkrétní porty, abych si užil hry naplno, a jsem tak rád, že jsem narazil na PureVPN. Jejich doplněk pro přesměrování portů usnadňuje otevírání požadovaných portů než kdykoli předtím. James Lindsey

  • Haiti
  • 24-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem velmi spokojen PureVPN nabízí dobrou hodnotu za peníze. Podařilo se mi vyzvednout 1 rok služby za pouhých 3,33 $ měsíčně. Existuje spousta serverů, z nichž si můžete vybrat a výkon nezklame. Jsem velmi spokojený. Sara Robert

  • Spojené arabské emiráty
  • 23-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nejlepší chrome VPN rozšíření, které jsem použil Rozšíření Chrome od PureVPN je prvotřídní. Konstrukce je jednoduchá, funkce jsou bohaté a vy si také musíte vybrat z mnoha zemí, pokud jde o navázání připojení VPN.. John Sears

  • Spojené království
  • 22-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Užitečná podpora zákazníků Služba má velký tým agentů podpory zákazníků. Při připojování k americkému serveru jsem čelil problémům, ale problém rychle identifikovali a opravili. Michael Gilchrist

  • Austrálie
  • 20-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Obrovská síť serverů PureVPN málokdy zklamá. Tato služba má rozsáhlou síť 2 000 serverů ve více než 141 zemích, což mi umožňuje přístup na jakýkoli web nebo obsah podle mého výběru. Arturo Laroche

  • Jižní Georgie a Jižní Sandwichovy ostrovy
  • 19-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Určitě se obnoví Vyzvedl jsem měsíční předplatné pro PureVPN, ale budu se jistě obnovovat. Rozšiřuje to mé online zkušenosti s funkcemi, jako je split tunneling a internet kill switch, mezi ostatními. Stephen Woodward

  • Japonsko
  • 17-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Špičkový software Služba funguje na mém počítači Mac bez ohledu na denní dobu. Zákaznická podpora také velmi spolupracuje, pokud narazíte na nějaké problémy při používání PureVPN. Valery Flores

  • Singapur
  • 16-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Snadné odblokování! PureVPN mi umožňuje přístup k omezeným webům a obsahu s naprostou lehkostí. Vřele doporučte službu těm, kteří hledají spolehlivé řešení, jak web používat volně. Mary Drakeová

  • Island
  • 15-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Silná bezpečnost na veřejných hotspotech Jako cestovatel používám veřejné hotspoty, abych získal přístup k internetu, když jsem na cestách. Abych chránil svá soukromá data před zvědavými očima, ujistěte se, že se připojím k PureVPN, než skočím na tyto nezabezpečené sítě – nikdy to nezklame! James Harder

  • Spojené státy
  • 14-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Nejlepší VPN pro streamování americké verze Netflixu v USA Chtěl jsem získat chuť knihovny USA Netflix, která je nejrozsáhlejší ze všech ostatních verzí. Díky rozšíření prohlížeče PureVPN mi trvalo čas získat přístup k US Netflix a já jsem byl schopen streamovat televizní pořady také rychlostí. Donald Cardello

  • Zambie
  • 14-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Snadná instalace a dobrý výkon Instalace aplikace PureVPN do mého notebooku se systémem Windows byla docela snadná a přímá. Také jsem se setkal s žádnými zásadními problémy se službou! Danielle Davis

  • Ekvádor
  • 12-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělé služby za dostupnou cenu Pokud hledáte spolehlivou službu VPN za dostupnou cenu, doporučujeme vám vyzkoušet PureVPN. Má celou řadu funkcí, které zvyšují vaši bezpečnost a soukromí online, a dokonce vám umožní obejít geo-zámky na webových stránkách a obsahu v žádném okamžiku. Leroy Johns

  • Jordán
  • 11-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Moje oblíbená služba VPN Protože se hodně pohybuji, je pro mě těžké sledovat své oblíbené pořady v jiných zemích. Ale už ne, protože teď mám PureVPN. Emma Alfred

  • Austrálie
  • 10-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Lepší VPN pro mě! Jsem pravidelným uživatelem PureVPN a používám jej ke sledování Netflix, Sky Go a BBC iPlayer. Aplikace vždy považuji za snadnou, rychlou a nemluvě o tom, že vždy nabízí plynulé streamování. Margie Kennedyová

  • Belgie
  • 09-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Opravdu děkuji čistému týmu vpn! PureVPN se dokonale hodí k ostatním konkurentům na trhu za poloviční cenu a nejlepší ze všeho není obětování dobrot. Larry Lamb

  • Kanada
  • 08-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Doporučit Pro všechny sportovní a zábavní streamery! Doporučuji všechny sportovní a zábavní streamery, abych získal PureVPN. Proč se mě můžete zeptat? Je to proto, že mi umožňuje snadno streamovat vše online. John Lester

  • Německo
  • 08-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Perfektní aplikace! Pokud hledáte nástroj pro zabezpečení a zejména pro streamování, potřebujete PureVPN. Nabízí zásady bez protokolu. Funguje to dobře na všech zařízeních a také můžete snadno sledovat všechny živé online sporty. Madeleine Dupuy

  • Francouzská Polynésie
  • 08-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Meilleur vpn français J’aime cette application VPN, non Seulement parce qu’elle est relativement bon marché, mais aussi parce qu’elle me permet d’attraper en direct toutes mes émissions préférées. William Campbell

  • Island
  • 07-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělé funkce! Není pochyb o tom, že se jedná o nástroj bohatý na funkce. Navíc PureVPN jde nad rámec tradičních funkcí, funkcí a dalších nabídek typické VPN. Gayle Tyler

  • Mongolsko
  • 07-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Vždy spolehlivé! Miloval jsem chrome addon, který je skvělý a snadno použitelný. No, mohlo by to být skvělé s více servery. Melinda Alpertová

  • Singapur
  • 06-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora funkce jsou velmi užitečné Stačí jen připomenout, že rozšíření jsou úžasná a funkce jsou velmi užitečné. Betty Hill

  • Gruzie
  • 06-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Za pár minut vyřešili můj problém! Inspiroval jsem se jejich zákaznickým servisem. Mají pro ně dobré lidi. Za pár minut vyřešili můj problém a profesionálně diskutovali o věcech. Steven Williams

  • Somálsko
  • 05-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Funguje skvěle z více platforem V mé zemi nemůžeme sledovat obsah na některých webech, které jsou za bránou firewall. Ale s PureVPN, můžeme snadno být schopni obejít tento firewall a přístup bez problémů. John Scarborough

  • Zambie
  • 04-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná aplikace! I když poněkud drahý, ale stojí za to každý cent. Jsem opravdu ohromen funkcemi této služby VPN. Sara Williamsová

  • Jemen
  • 02-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Neuvěřitelně funguje! Je docela snadné mít anonymní a zabezpečené aktivity. V důsledku toho se nemusíte starat o dohled a další špionáž. Jackie Chisholm

  • Spojené státy
  • 02-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN zajišťující moje připojení! Pryč jsou dny, kdy jsem se bál nezabezpečených WiFi hotspotů. Koneckonců, teď mám PureVPN zajišťující mé připojení. Sharon Tate

  • Spojené království
  • 01-05-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Miluji aplikaci! Miluji aplikaci, protože je dobrá a snadno použitelná. Kromě toho má dobré funkce ochrany osobních údajů, které mi zajišťují klid v duši po celý den. Vanessa Bryer

  • Ukrajina
  • 29-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora jednoduché a snadné Používám Purevpn už mnoho let pro přístup k Amazon Prime a sledování obsahu tam. Bruce Paschal

  • Spojené arabské emiráty
  • 28-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělý produkt! Říká se, že tato služba VPN je skvělá, snadno použitelná, užitečná a efektivní. Vysoce doporučeno!!! Frédéric Morel

  • Francouzská Polynésie
  • 27-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Meilleur logiciel nalít streamování Je problém s hloupým lesem, který stojí za zmínku a platí za soutěž. Mais même s’ils le písmo, cela m’importe peu. Parce que j’aime PureVPN.Meilleur vpn Beltane Blais

  • Francouzská jižní území
  • 22-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Tres bon vpn J’ai apprécié les Jeux Olympiques et la Coupe du Monde de la FIFA sur PureVPN. Permettez-moi également de direct clairement que la difusion en kontinuální fonty sans tampon ni décalage. Vivienne Durepos

  • Francouzská jižní území
  • 17-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Très bon service vpn Je možné, že budete chtít používat službu VPN a používat ji naprosto přímo ve vaší hale: nejjednodušší služba, kterou využijete. Můžete se také těšit na velké a velké IP adresy a geolokalizaci.. Burnell Grignon

  • Francouzská Polynésie
  • 16-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Très amical service client Le support client de PureVPN est très amical et is les ai toujours trouvés très incentageants et réactifs dans toutes les situace. Terry Sturgis

  • Island
  • 15-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jednoduchá nejlepší aplikace! Právě jsem začal používat svůj roční plán purevpn. Miluji službu a miluji způsob, jakým se zabývají mými starostmi. Joel Brown

  • Guatemala
  • 13-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělé a snadné použití! PureVPN splňuje všechny mé potřeby VPN. Nemohl jsem požádat o další. Opravdu. Delia Ertl

  • Myanmar
  • 12-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Funguje to naprosto v pořádku! Služba VPN pro mě funguje naprosto v pořádku. Dokážu obejít omezení umístění a další aplikace sociálních médií. Gloria Nestorová

  • Katar
  • 12-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Děkuji Purevpn Líbí se mi rozšíření Chrome vpn, protože mi poskytuje rychlý přístup k webové stránce nebo streamovací službě podle mého výběru. Děkuji, purevpn. Nikki Trusty

  • Ruská Federace
  • 10-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora prostě brilantní! Rozšíření Firefoxu je jednoduché brilantní. Má ochranu proti úniku webrtc a seznam streamingových služeb jedním kliknutím. Charles Rojas

  • Jemen
  • 07-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Služba zákaznické podpory je přátelská! Služba zákaznické podpory je přátelská a pohotová. Děkuji vám, že jste tam vždy. Edward Walker

  • Švédsko
  • 07-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Takové úžasné funkce a služby! Předtím jsem používal proxy služby, ale nikdy ne VPN. PureVPN mi dal funkce, které jsem hledal po všechna ta léta. Mary Barcomb

  • Zambie
  • 06-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jedná se o skvělou službu VPN Jedná se o skvělou službu VPN. Když se dívám na online show, neztrácí se. A na rozdíl od jiných služeb VPN nejedí moji paměť. Júlia Goncalves Cardoso

  • Brazílie
  • 05-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN je jednou z nejlepších služeb VPN PureVPN je jednou z nejlepších služeb VPN. Aplikace poskytuje dobré možnosti ochrany soukromí a obrovskou síť serverů. Většinu aplikace používám na svých zařízeních Apple a dosud jsem nezažil nic negativního. Brook Adams

  • Island
  • 05-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Funguje pro mě skvěle O službě nemám pochyby, protože to funguje skvěle pro mě ve všech aspektech … ať už jde o zabezpečení nebo streamování. Ruth Myersová

  • Indonésie
  • 04-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Levné a spolehlivé! Být rodičem vás velmi zajímá online aktivita vašeho dítěte, webové stránky, které navštěvují, a lidé, s nimiž komunikují. Nyní, když jsem na svém domácím Wi-Fi routeru nainstaloval PureVPN, všechna zařízení k němu připojená jsou zabezpečená. Zajistil jsem, aby všechna zařízení, která moje děti používají, nemohla být hacknuta nebo monitorována žádným počítačovým stalkerem nebo hackerem. Boyd Schoch

  • Jamaica
  • 04-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Užijte si Ligu mistrů Chtěl jsem sledovat zápas Ligy mistrů mezi Atletico Madrid a Juventus, ale nemohl jsem kvůli blokacím v mé zemi. Díky PureVPN se mi podařilo sledovat zápas Atletico Madrid vs Juventus naživo zdarma. dík! Robin Boehm

  • Súdán
  • 03-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora PureVPN Chrome rozšíření Pokusil jsem se otevřít Hulu USA pomocí rozšíření PureVPN Chrome a voila jsem byl úspěšný. Od té doby jsem doporučil službu VPN svým přátelům a rodině, kteří jsou fanouškem obsahu Hulu jako já Mary Gearhartová

  • Zambie
  • 03-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná aplikace! Poté, co jsem žil rok ve Velké Británii, dostal jsem se na klasický britský televizní seriál Doctor Who. Když jsem se vrátil domů, chtěl jsem dál sledovat televizní show, ale nemohl jsem k ní získat přístup. PureVPN mi pomáhá získat rychlý přístup na web BBC iPlayer, kde mohu sledovat nejnovější epizody Doctor Who kdykoli a zdarma. David Martin

  • Libérie
  • 03-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Děkuji PureVPN Děkuji PureVPN za to, že jste si udělali můj den a vyřešili problém Netflix USA, který jsem zažil před připojením k vám. Oceňujte za poskytování této úžasné služby. Hrabě Ballard

  • Itálie
  • 03-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Neuvěřitelná VPN Jsem sportovním fanouškem a potřeboval jsem službu VPN, aby bylo možné provozovat sportovní přenosy online bez jakýchkoli nepříjemných výpadků. Naštěstí mi přítel mysli doporučil PureVPN a od té doby jsem mu velmi vděčný a VPN službě. Patricia Martinová

  • Francouzská Polynésie
  • 02-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná podpora zákazníků! Nelze využít problémové klientské aplikace. Je mi pouvais pas me connecter with servurs. J’ai contacté le service client et ma plainte été rapidement résolu prostřednictvím un chat en direct. Podpora klienta neuvěřitelné! Služba neuvěřitelná! Stephen Curd

  • Grenada
  • 02-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Super snadné použití! Dostal jsem purevpn asi před 2 lety a většinou ho používám pro streamování, protože hodně cestuji a Netflix nesoudí stejný obsah v každé zemi, takže se obcházím připojením k jejich vyhrazené možnosti Netflix. Joseph Floyd

  • Španělsko
  • 02-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Lepší VPN pro mě než ostatní! Jako majitel malé firmy používám nejčastěji purevpn pro jejich funkci split tunneling, když denně interaguji s dodavateli a maloobchodníky a obě tyto interakce slouží kvůli internetovým omezením jinde odlišnému účelu. Roland Ferrari

  • Botswana
  • 01-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Dobrá VPN spousta možností a funkcí Pokud hledáte robustní VPN za dostupnou cenu, PureVPN je tou nejlepší volbou. Je vybaven celou řadou funkcí zabezpečení a ochrany soukromí a má jednu z největších sítí VPN v tomto odvětví. K dispozici je také 31denní záruka vrácení peněz, která mi poskytla důvěru při vyzkoušení služby. Patricia Martinová

  • Francouzská Polynésie
  • 01-04-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná podpora zákazníků! Nelze využít problémové klientské aplikace. Je mi pouvais pas me connecter with servurs. J’ai contacté le service client et ma plainte été rapidement résolu prostřednictvím un chat en direct. Podpora klienta neuvěřitelné! Služba neuvěřitelná! Brandon Saxon

  • Argentina
  • 31-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Vysoce doporučeno! Pouhá myšlenka na mého poskytovatele internetových služeb nebo na vládu, která mi slíbila mé online aktivity, mi dala husí kůže. Můj kolega doporučil použít VPN a po rozsáhlém výzkumu jsem si koupil PureVPN. Lze říci, že je to jedno z nejlepších rozhodnutí, jaké jsem kdy učinil! Teď mohu procházet s naprostým klidem mysli, a to i za pár babek za měsíc. Dale Ovalle

  • Francie
  • 31-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Děkuji PureVPN! Je vítězem pro zápas Ligy mistrů a PSG a Manchester United. Je suis un grand amatér de Red Devils a je skvělý manqué ce zápas neuvěřitelný. Nous avons gagné à la fin! Merci PureVPN de m’avoir permis de difuser ce match important !! Lashon Hollifield

  • Austrálie
  • 30-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasná služba VPN! Hledal VPN a získal úžasnou slevu na PureVPN. Už je to pár měsíců a zatím nemám žádné stížnosti. Mildred Canton

  • Vanuatu
  • 29-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Velmi dobrý výkon Začal jsem používat PureVPN před 3 lety a kromě běžných odpojení a příležitostných pomalých rychlostí nemám žádné velké stížnosti. Kenneth Shedd

  • Nigérie
  • 29-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Snadná instalace a skvělá výkonnost! S nainstalovaným PureVPN v mém zařízení jsem přestal používat nespolehlivé proxy služby. Ann Lawhorn

  • Nigérie
  • 28-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jsem rád, že jsem udělal správnou věc! Službu jsem koupil pouze za nákup online her za levnější cenu a jsem rád, že jsem udělal správnou věc. V průběhu let mi PureVPN ušetřil stovky dolarů. Victor Snyder

  • Jít
  • 27-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Spolehlivá VPN! Vždy udržuji funkci IKS povolenou a opravdu mi to dává klid. Koneckonců, anonymita je pro mě vzácná a nechci, aby někdo koukal do mých soukromých aktivit. Clark Coil

  • Finsko
  • 26-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Funguje skvěle! Funkce, kterou na službě VPN opravdu miluji, je její rozdělení na tunely. Nastavením této funkce se mohu bez problémů streamovat obsah uzamčený pomocí VPN a zároveň přistupovat k mé místní síti. Robert Miller

  • Fidži
  • 24-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Vynikající služba! Službu VPN obvykle využívám pro obchodní účely. Jsem cestovatel a většinou se připojuji přes veřejné hotspoty a PureVPN udržuje moje připojení šifrované, což je pro mě velká pomoc. Tony Serrano

  • Spojené státy
  • 18-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Skvělé pro účely streamování Doma děláme hodně streamování mezi našimi Fire Sticks a Android boxy. S 2 Fire Sticks a 2 Android boxy neustále streamujeme. Mým hlavním problémem bylo to, jak bezpečné to bylo, a zabránění jakémukoli upozornění na streamování videa. Koupil jsem si PureVpn a teď jsem v pohodě. Instalace a připojení byly rychlé a díky možnosti zvolit si server je to mnohem lepší. Skutečnost, že se jedná o neomezené a gigabitové servery, je určitě přidanou výhodou. Měl jsem to udělat mnohem dříve. Jsem nyní jeden šťastný zákazník. Vania Gay

  • Jamaica
  • 18-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Neuvěřitelná služba VPN! PureVPN se mi líbí kvůli pokrytí sítě, které nabízejí. S dostupností 140 zemí se mohu připojit k libovolnému místu, které chci, ať už jde o spoofing nebo přístup k obsahu. Tony Serrano

  • Spojené státy
  • 17-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Perfektní zápas pro mé potřeby Potřeboval jsem něco, abych chránil naše soukromí při prohlížení na našich streamovacích zařízeních a PureVpn je ten správný nástroj. Nyní můžeme procházet co a kdy chceme, aniž bychom se museli bát, že nebudeme v bezpečí. Rita Norton

  • Mozambik
  • 16-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Užijte si Ligu mistrů Chtěl jsem sledovat zápasy Ligy mistrů, ale nemohl jsem kvůli blokacím v mé zemi. Díky PureVPN se mi podařilo získat přístup na kanál a sledovat live Manchester Manchester United vs PSG zdarma. dík! Jason Jenkins

  • Albánie
  • 16-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Saw United vs PSG Sportovní kanály v mém místě jsou placené. S PureVPN jsem vstoupil do Sony Liv a sledoval úžasný zápas naživo zdarma. Kudos týmu PureVPN za to, že to bylo možné. Úžasná služba! Carol Randolphf

  • Jamaica
  • 15-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Jednoduchá úžasná služba pro Netflix! Pokud hledáte službu VPN pro účely streamování, nemohu vám říct, jak je tato aplikace skvělá! Streamuji Netflix show s PureVPN a byl to skvělý zážitek Philip Campbell

  • Albánie
  • 14-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Celkově dobrá zkušenost PureVPN je aplikace, kterou jsem hledal! Umožňuje mi odblokovat weby, které jsou blokovány v mé zemi, a nejlepší je, že rychlost je prostě skvělá Ashley Sims

  • Ruská Federace
  • 13-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Velmi dobrá spolehlivost Vyzkoušeli tuto službu využít v Rusku. Překvapivě to funguje dobře a mám přístup k veškerému obsahu v USA. Hurá! Pro PureVPN. Brent Bell

  • Tuvalu
  • 13-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Funguje skvěle! Používám PureVPN pro přístup k kancelářským souborům a dokumentům z domova. Na rozdíl od jiných sítí VPN, které vždy způsobily pokles rychlosti, PureVPN neovlivňuje šířku pásma. Důrazně se doporučuje lidem, kteří chtějí posílat a přijímat citlivé dokumenty přes internet. George Amos

  • Maďarsko
  • 12-03-19

Snadnost použití Rychlost Podpěra, podpora Úžasný software! PureVPN funguje neustále a nelze to popřít. Načíst další

Chraňte své soukromí pomocí PureVPN

Zaregistrujte se do PureVPN a získejte úplnou online bezpečnost a soukromí se skrytou IP adresou a šifrovaným internetovým přenosem.

Získejte PureVPN Získejte PureVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map